Bugun...


Ak Parti ilçe Teşkilatından Basın Açıklaması‏
Akparti Gülşehir ilçe Teşkilatı Son Günlerde İşten Çıkartılan İşçiler Konusunda Basın Açıklaması Yaptı.

Ak Parti ilçe Teşkilatından Basın Açıklaması‏
+ -

     Akparti Gülşehir ilçe Teşkilatı Son Günlerde İşten Çıkartılan İşçiler Konusunda Yaptığımız ''Akparti Gülşehir Yönetiminden Zulümlere Karşı Herhangi bir Açıklama Gelmedi.'' Haberimize Karşılık olarak Haber Gülşehir.com Haber Sitesi'ne Basın Açıklamasında Bulunuldu. Yaptığı Basın Açıklamasında.

 

        Aziz hemşehrilerimiz

Bilindiği gibi 30 mart 2014 yerel seçimleri ile birlikte Gülşehir belediyesini MHP adayı sayın Vahdi ARISOY kazanmıştır.Halkımızın verdiği bu karara söylenecek söz elbette yoktur.

Ancak sayın başkanın icraatları hizmet odaklı değil ideolojik odaklıdır.Rövanş alma duygusuyla davranmakta ve bu halkta ayrışmaya neden olmaktadır.Bütün Gülşehir’in başkanı olmaktan çok uzak kalmıştır.

Sayın başkandan yapılanlarla alakalı mantıklı bir açıklama beklerken. Neyazık ki yaptığı açıklama milletin zekasıyla alay eder mahiyettedir ve halkımız bu açıklamanın gerçekleri yansıtmadığını bilmektedir.

Ak parti olarak sayın başkanın hizmetlerini görmek ve hatta ilçe menfaatleri söz konusu olduğunda iktidar partisi olarak gerektiğinde ortak çalışma yapmak düşüncesini teşkilat olarak istişare ettik ve Gülşehir’e hizmeti parti menfaatlerinin önünde gördük.

Buna istinaden doğalgaz abonelik çalışmasında ortak çalışma yaptık.Fakat sayın başkan ne hikmetse Gülşehir ‘de çalışma yapmak yerine İstanbul’a turistik geziye gitmiştir.Nihayetinde doğalgaz abone sayısı tamamlanamamıştır.

Sayın başkan ve partisinin seçim öncesine bakıldığında ilçede yapılması gerekenler ve eksikliklerle alakalı gerçekci bir düşünce görmek mümkün değildir.Gülşehir’e  300 Suriyeli geliyor gibi iftiralarla beslenenen kampanya yürütmüşlerdir.Şimdi sayın başkandan bu gelen Suriye’lilerin Gülşehir’in neresinde olduğunu kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz.

 

Seçim sonrası ise belediyedeki bazı personellerin işine Ramazan ayında son verilmiştir.Daha sonrada bu uygulama devam etmiştir.Dertleri sadece çocuklarının rızıklarını temin etmekten ibaret olan insanların bir sabah kalkıp işten çıkarıldıklarını öğrendiklerinde ne hissettiklerini kamu oyunun takdirine sunuyoruz. AK partiye oy verenlerin işine son veren bir zihniyetle karşı karşıyayız.

 

Bu yapılanlar karşısında suskun kalmamız mümkün değildir.Bu çağ dışı düşüncenin ve bu zihniyetin ürünü olan uygulamaların bir an önce son bulması en büyük arzumuzdur.

 

Sayın başkanın basına yansıyan ve övünerek bahsettiği icraatları kapalı Pazar yeri öz tabanının betonlanması atık su arıtma ihalesi gibi projelerinde AK parti iktidarı milletvekilleri ve AK parti belediye başkanının projeleri olduğunu ve bu hizmetlerin sayın Vahdi Arısoy’dan önce onaylandığını parasının çıkartıldığını halkımızın bilmesini isteriz.

 

Sayın başkanın tek icraatı belediyenin borçlarından yakınmak Karacaşar ve Tuzköy’ün mahalle olmasından doğan yüklerinden şikayet etmektir.Oysa başkanın makam arabası da dahil mahalle olan beldelerin araç parkı tamamen ilçe hizmetinde kullanılmaktadır.Bu beldelerin bağlanmasıyla beraber ilçenin İller Bankasından aldığı para miktarıda artmıştır.

 

Bütün bunlar bir kenara sayın başkan aday olurken Karacaşar ve Tuzköy’ün mahalle olacağını biliyordu görev aldıktan sonra hizmet etmek yerine bahane üretmesini anlayamıyoruz ve diyoruz ki bahane kıl gibidir herkeste bulunur çare akıl gibidir az kişide bulunur.

   

   Sonuç olarak Ak parti hizmet odaklı bir parti olarak doğmuştur.Toplumsal eşitlik her zaman ön plandadır.Ayrımcılık asla yoktur.Halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla yola çıkmış ve aynı felsefeyle yola devam etmektedir.

 

Bu amaçlar doğrultusunda kızılırmak çevre düzeni yeni yüksek okul binası gençlik merkezi binası imam hatip okulu binası projeleri  ilçe teşkilatımız ve sayın milletvekillerimiz tarafından takip edilip halkımızın hizmetine sunmak için çalışılmaktadır.

 

İlçemizin kazanımları bizim için çok önemlidir.

 

Ak parti olarak biz ülke genelinde olduğu gibi Gülşehir merkez ve köylerinde’de  halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.Halkımızda bu güven ilk kez halkın seçtiği cumhurbaşkanı seçimlerinde ilçemizde % 65 gibi bir oy oranıyla karşılığını bulmuştur.

 

Hakımıza saygıyla duyururuz .          


                                                                                   Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI