Bugun...


Çalışma Hayatında Milli Seferberlik
Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonun da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” toplantısı düzenlendi.

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik
+ -

Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonun da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” toplantısı düzenlendi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilan ettiği Milli Seferberliğin ardından harekete geçen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri, bu kapsamda 81 İl'i dolaşarak çalışma hayatında milli seferberliği anlatıyorlar.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak Cuma günü Konya’dan başlattığı “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı çalışmaları kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri, Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonun da, Sanayi ve Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Sanatkarlar Odası Ve SSK İl Temsilcileriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.


Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bürokratları; İŞKUR Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan, Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yrd. Deniz Ersöz, İş Sağlığı ve Güvenliği Gen. Müd. Daire Başkanı Ergun Can ve Sosyal Güvenlik Kurumu Daire Başkanı İsmail Ertüzün tarafından Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonun da düzenlenen toplantıya, NTSO Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Habil Uluer, Hakan Kavas, Murat Bilgili ve Serhat Cantekin, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir İŞKUR Müdürü Arif Sıdık Barata, SGK Nevşehir İl Müdür Vekili Erdin Polat, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü katıldı.


Düzenlenen toplantıda çalışma hayatı, İŞKUR programları, SGK teşvikleri ve MYK mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu gibi konular ele alındı. İlimizdeki işçi ve işveren sıkıntıları yetkili mercilere iletildi.




Editör: Samet Ateş



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI