Bugun...


Gülşehir Önümüzdeki 5 Gün Boyunca Yağışlı
Meteorolojiden son gelen bilgilere göre Gülşehir ilçesinde Önümüzdeki 5 Gün Boyunca Yağışlı Geçmesi Bekleniyor. İşte 5 Günlük hava durumu!

Gülşehir Önümüzdeki 5 Gün Boyunca Yağışlı
+ -

Meteorolojiden son gelen bilgilere göre Gülşehir ilçesinde Önümüzdeki 5 Gün Boyunca Yağışlı Geçmesi Bekleniyor. İşte 5 Günlük hava durumu!

 


 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre  3 Haziran Çarşamba ve 7 Haziran Pazar Tarihleri arasında İlçemiz Gülşehir’de önümüzde ki  5 gün boyunca hava durumunun şu şekilde olması bekleniyor.
 

 3 Haziran Çarşamba, Gök Gürültülü Sağnak Yağışlı Olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 25 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 12 derece olması tahmin ediliyor.
 
4 Haziran Perşembe, Gök Gürültülü Sağnak Yağışlı Olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 22 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 13 drece olması tahmin ediliyor.
 
5 Haziran ,Cuma   Gök Gürültülü Sağnak Yağışlı Olması bekleniyor.  En yüksek hava sıcaklığı 23 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 10 derece olması tahmin ediliyor.
 
6 Haziran ,Cumartesi   Gök Gürültülü Sağnak Yağışlı Olması bekleniyor. ​ En yüksek hava sıcaklığı 23 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 12 derece olması tahmin ediliyor.
 
7 Haziran , Pazar   Gök Gürültülü Sağnak Yağışlı Olması bekleniyor.  En yüksek hava sıcaklığı 26 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 12 derece olması tahmin ediliyor.

 

 

TARİH TAHMİN EDİLEN
Sıcaklık (°C) Hadise Nem (%) Rüzgar (km/sa)
En Düşük En Yüksek En Düşük En Yüksek Yön Hız
3 Haziran Çarşamba 12 25 GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI 37 96 Batıdan 9
4 Haziran Perşembe 13 22 GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI 44 96 Güneybatıdan 6
5 Haziran Cuma 10 23 GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI 46 90 Batıdan 8
6 Haziran Cumartesi 12 23 GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI 43 87 Batıdan 11
7 Haziran Pazar 12 26 GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI



Kaynak: HABER GÜLŞEHİR.COM

Editör: Samet ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI