Bugun...


Günün En Anlamlı Ziyareti!
Günün en anlamlı ziyareti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, tarafından yapıldı.

Günün En Anlamlı Ziyareti!
+ -

Pazar günü gerçekelştirilecek yerel seçimler nedeniyle Ak Parti Gülşehir'de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

31 Mart pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri nedeniyle çalışmalarına devam eden bu kapsamda çeşitli ziyaretler ve programlar düzenleyip seçim propagandasını yapan Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftçi, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte Gülşehir ilçesinde 1991-2009 yılları arasında ardı ardına 4 dönem Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Erol Ünlüsoy'a ziyaret gerçekleştirerek sohbet ettiler.Hoş bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde Ünlüsoy'dan o günkü çalışmaları ve tecrübeleri konusunda bilgi alarak önerilerini dinlediler.

 

 

Gülşehir eski Belediye Başkanı Ahmet Erol Ünlüsoy ise ziyaretlerinden ötürü Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftçi, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Turan Balak'a memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

 

 




Kaynak: Haber Gülşehir

Editör: Samet ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI