Bugun...


Gülşehir Eğitim Birsen Temsilciliği’nden Açıklama
Gülşehir Eğitim Bir-Sen Temsilciliğinden Yapılan Açıklamaya Göre; Mayıs 2015 tarihi itibariyle Sendikalarda yetki belirleme süreci nihayete ermiş olup tüm Türkiye de olduğu gibi ilçemiz Gülşehir de de Gülşehir eğitim birsen SURDA BİR GEDİK AÇTIK… İfadelerini Kullandılar.

Gülşehir Eğitim Birsen Temsilciliği’nden Açıklama
+ -

Gülşehir Eğitim Bir-Sen Temsilciliğinden Yapılan Açıklamaya Göre; Mayıs 2015 tarihi itibariyle Sendikalarda yetki belirleme süreci nihayete ermiş olup tüm Türkiye de olduğu gibi ilçemiz Gülşehir de de Gülşehir eğitim birsen SURDA BİR GEDİK AÇTIK… İfadelerini Kullandılar.

 

 

Gülşehir Eğitim Birsen Temsilciliğinden Açıklama; En etkili sendika Eğitim Bir-Sen olmuştur.

 

 

Uzun yıllardır kararlı ve istikrarlı bir şekilde; milli ve manevi değerlerden ödün vermeden, eğitimcilerin her zaman yanında, onların dertleri ile hemhal olarak sürdürülen kutlu mücadelemiz birilerinin hayal ettiği gibi yaprak dökümü ile değil geleceğe ışık saçan, istikbalde daha nice kutsal davaların zaferini muştulayan bir süreçle noktalanmıştır.

 


Kurucu başkanımız merhum Mehmet Akif İNAN’ ın  “ Kim demiş her şeyin bitişi ölüm/ Destanlar Yayılır mezarımızdan.” dediği gibi yeni Türkiye’nin kurucuları, öncüleri destanlar yazıyor ve yazılan destanlar yayılıyor Balkanlardan Ortadoğu’ya… Uzun yıllardır yetkiyi elinde bulundurup da kazanım adına hiçbir şey elde edemeyenlerin bugün yetki kaybını örtbas etmek için utanmadan sıkılmadan yüz binlerce kişiyi zan altında bırakacak iftiralar atmaları, hukuksuzluktan dem vurmaları, her türlü yergi ve sövgüyü her ortamda gönüllerince dillendirdikleri halde KORKU İMPARATORLUĞUNDAN bahsetmeleri, kendilerinden olan idarecilerin LİYAKAT sahibi olduğuna candan inanırken yeni atanan idarecileri toptancı bir anlayışla LİYAKATSİZLİK  ile suçlamaları, dün kendi üyesi iken bu gün o insanları satılmışlıkla, makam mevki peşinde koşmakla suçlamaları,  YETKİYİ KAYBETMİŞİZ diyerek üyelerinden bile habersiz olanların(!) Eğitim Bir-Sen deki artışı baskıya, yalakalığa, bağlamaları Türk Eğitim Sen den Eğitim Bir-Sen e geçen üyeleri de ezik olarak nitelendirmeleri “kişi herkesi kendi gibi bilirmiş” sözünü akıllara getirmektedir.

 

 


Evet. Adalet geçte olsa tecelli etmiştir. Ülkenin gerçek sahipleri, ötelenenler, kenarda bekleyenler, eğitim hakları elinden alınanlar, meclisten kovulanlar, oy verdiği partisi kapatılanlar, çoğunluk iken Cumhurbaşkanını seçemeyenler diğer alanlarda olduğu gibi eğitim alanında da milli ve manevi değerlerimizi yükseltmek, 2023 Türkiye’sini kurmak üzere bayrağı bırakmamak üzere ele geçirmişlerdir.  Dalgalanan bayrak sarı sendika bayrağı değil Türk İslam Mücadelesi’nin bayrağıdır.

 


Uzun yıllardır yetkiyi elinde bulunduranların bu yetkiyi kaybetmelerinin acısı ile  yaptıkları açıklamalar hezeyandan başka bir şey değildir. Her söze bir cevabımız vardır lakin uzun lafı derdini anlatamayan söylermiş. Uzatmaya gerek yok  Şeyh Edebali’ nin dediği gibi Öfke onlara, uysallık bize….
Bizlere üye olarak yetkiyi almamızı sağlayan değerli Eğitim Çalışanlarımıza Teşekkür ediyor bundan sonraki süreçte de bizimle olmalarını temenni ederken “evlatlarımıza, milli ve manevi değerlerle bezeli, yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için çalışacağımızı vaad ediyoruz.

 

 


Son sözü Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK’ e bırakıyoruz.
   “SURDA BİR GEDİK AÇTIK MUKADDES Mİ MUKADDES
     EY KAHPE RÜZGAR ARTIK NE YANDAN ESERSEN ES…”  

 

Açıklamalarında Bulundular. 

 




Kaynak: Gülşehir Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği

Editör: Samet ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI