Bugun...


Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoydan ilk Açıklama Geldi. Biz Kimseyi İşten Çıkartmadık
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısyoy son günlerde belediye işçilerini işten çıkartılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoydan ilk Açıklama Geldi. Biz Kimseyi İşten Çıkartmadık
+ -

 

Gülşehir Belediyesi'nde son günlerde yaşanan işçi kıyımları devam ediyor haberimize karşı Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy sessizliğini bozdu.

 

 haber sitemizin Yaptığı işçi Kıyımı devam ediyor Haberine açıklamalarda bulunan Arısoy biz kimseyi işten çıkartmadık dedi. Arısoy, '' Biz Gülşehir Belediyesi olarak çeşitli kuruşlardan hizmet satın alıyoruz. Son günlerde üç güvenlik personelinin işten .Çıkartılması bizlerin tasarrufu değildir. Hizmet satın almış olduğumuz firma kendisi çalışanlar ile yollarını ayırmayı tercih etmişlerdir. Gülşehir Belediyesi olarak biz hizmetin en iyisini almaya bakarız. Kimseye şunu işten çıkartın şunları alın diye bir yaptırımımız olmamıştır. Yani son günlerde Gülşehir Belediyesi'nde işçi kıyımı devam ediyor diye yapılan haberlerin Gülşehir Belediyesi ile alakası yoktur. Dediğim gibi biz hizmetin en iyisini almaya bakarız ve çıkarılan personellerin hizmet satın almış olduğumuz firma tarafından çıkarılmış olduğunu kamu oyunun bilmesini istiyorum'' Açıklamasında Bulundu.

 

 

 

 

Not:Başkan Arısoy açıklamayı neden Gülşehir Haber Sayfalarına değilde, Nevşehir lale Haber Sayfasına verdi??????




Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI