Bugun...


Gülşehir'de İlköğretim Haftası Kutlandı
Atatürk İlkokulunda 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı açılışı dolayısıyla İlköğretim Haftası etkinliği düzenlendi.

Gülşehir'de İlköğretim Haftası Kutlandı
+ -

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Atatürk İlkokulunda bir etkinlikle kutlandı.

 

 

İlköğretim Haftası dolayısıyla Atatürk İlkokulu bahçesinde saat 11.00'de başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan'ın açılış konuşmasından sonra öğrenciler İlköğretim Haftasına ilişkin şiirler okudular. Daha sonra 4. Sınıf öğrencileri, yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine hoşgeldin çiçekleri verdiler. 

İlköğretim Haftası kutlama törenine Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, İlçe Jandarma Komutanı Ö. Onur Beşiktaş, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Duman, MHP İlçe Başkanı Abdullah Ergen, İlçe Müftüsü Nuh Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Kadir Cesur, Fatih Mahallesi Muhtarı Savaş Yılmaz, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldılar.

 

 

Tören sonrası bir sınıfa geçen protokol üyeleri öğrencilerle sohbet ettiler. Kaymakam Ertekin, sınıf öğrencilerine bir soru sorarak cevaplandıracak öğrenciye bir kitap armağan edeceğini söyledi. Ancak sorduğu soru zor cevaplanınca, bütün sınıfa kitap almak için söz verdi ve sınıf öğretmeni Mutlu Akkuyu'ya alınacak kitap isimlerinin kendisine bildirilmesi için talimat verdi.

 

 

Törene katılan protokol üyeleri daha sonra Atatürk İlkokulu bahçesinde okul müdürü Osman Sönmez tarafından ağırlandılar.




Kaynak: Hak Gazetesi.net

Editör: Samet ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI