Bugun...


Gülşehir'deki Sel Sonrası Manzara Ortaya Çıktı; Can Kaybı Son Anda Önlendi!!! Çiftçinin Zararı Büyük !
Yoğun Yağış Nedeni ile Sel Gelmesinden Sonra Gülşehir'deki Manzara Ortaya Çıktı. Neyseki Zarar Azdı. Sevindirici Tek Olay İse Öz Kanalı Taban Betonlaması Yapan Firma Elemanlarının Erken Uyarı ile 30 Saniye Farkla Kurtulmalarıydı.

Gülşehir'deki Sel Sonrası Manzara Ortaya Çıktı; Can Kaybı Son Anda Önlendi!!! Çiftçinin Zararı Büyük !
+ -

Gülşehir en son 1991 yılında Yaşanan Büyük sel Tehlikesini; 19,08.2014 Pazartesi günü Tekrar Yaşadı; Edinilen Bilgilere Göre en son 1991 Tarihinden Sonra'' ilk kez bu kadar büyük bir sel Geldiği kaydedildi.

 

Pazartesi günü Etkisini Gösteren Yoğun Yağış Sele Dönüştü, Neyseki Korkulan Olmadı Alınan Önlemlerle Öz Kanalı İçerisindeki Vatandaşlar ve Öz Kanalı Taban Betonlaması Yapan Firma Elemanları Uyarılarla 30 saniyelik bir fark ile Öz Kanalı içerisinden Çıkartıldı. Edinilen Bilgilere Göre Öz Tabanı Betonlma Çalışmaları Yapan Firma Elemanları Yağmur Yağma Anında Köprü Altına Girdikleri ve Görevli Mütahitin İşçileri Uyarması ve  Talimatından Sonra İşçilerin Kanal İçerisinden Çıktığı; Çıktıktan 30 Saniye Sonra Selin Geldiği ve Bütün Malzemeleri Götürdüğü Öğrenildi. Büyük Tehlike Ucuz Atlatıldı.

 

 Sel'de Herhangi bir Can Kaybı Yaşanmazken, Yaşanan Tek Üzücü olay ise Çiftçinin Yaşadığı Zarardı, Ekili araziler selin Gazabanından Kurtulamadı, Çiftçilerimiz ile yaptığımız demeçlerde Tarlaların Yoğun Yağış Aldığını, Mahsüllerinin Tamamına Yakınının zarar Gördüğünü Belirttiler. Sel sonrası Görüntüleri sizler İçin Yayınlıyoruz.

 

 

 

Haber Gülşehir.com Olarak Çalışan Kardeşlerimize Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulunarak, Yetkili Mercilerimiz'den Yağış Sonrası Sel Tehlikesi'ne Karşı Vatandaşlarımızın Can ve Mal Güvenliğini Daha Üst düzeyde Koruyabilecek Tedbirler AlınmasınıTalep Ediyoruz. Saygılarımızla.



HABER VİDEOSU





Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI