Bugun...


Gülşehir Esnaf Odası Seçimlerinde Kazanan Belli Oldu.
Geçtiğimiz 20 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen ve sonrasında yenilenmesi kararı verilen Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimlerinde kazanan isim belli oldu.

Gülşehir Esnaf Odası Seçimlerinde Kazanan Belli Oldu.
+ -

Geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleştirilen ve yenilenmesi kararı verilen Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimlerinde kazanan isim belli oldu.

 

Geçtiğimiz 20 Ocak 2018 Tarihinde Gülşehir Belinay düğün salonunda genel kurul çogunluğunun sağlanmasıyla gerçekleştirilen ve 3 adayın yarıştığı seçimlerde Mevcut Başkan Ahmet Şahin, Güray Çevirme'ye karşı 1 oy farkla galip gelmişti.

 

Yapılan itirazlar sonrası seçimlerin yenilenmesine Karar verilmişti.

Yapılan itirazlar sonrası seçimlerin tekrar yapılması kararının ardından 11 Mart Pazar günü Gülşehir Belinay düğün salonunda gerçekleştirilen ve Ahmet Şahin ile Güray Çevirme Arasında geçen seçimlerde bu kez kazanan 5 Oy farkla Güray Çevirme oldu.

 398 esnaf oy kullandığı seçimde Ahmet Şahin 193, Güray Çevirme ise 198 oy aldı, 7 oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçlara göre Gülşehir'de esnaflık yapan Güray Çevirme, Ahmet Şahin'e karşı 5 oy fark ile öne geçerek seçimlerin galibi oldu.

 

 Sonuçların açıklanmasının ardından Güray Çevirme Salonda bulunanlara teşekkür ederek, Esnafa daha iyi bir hizmet verileceğini ifade etti.




Kaynak: Haber Gülşehir com

Editör: Samet ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI