Bugun...


Gülşehir Gençlik Lideri Kayacı'dan Ateş'e ''10 Ocak'' ziyareti.
Gülşehir Gençlik Merkezi lideri Nuri Kayacı, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Haber Gülşehir com imtiyaz sahibi Samet Ateş'i ziyaret etti.

Gülşehir Gençlik Lideri Kayacı'dan Ateş'e ''10 Ocak'' ziyareti.
+ -

Gülşehir Gençlik Merkezi görevlilerinden Gençlik lideri Nuri Kayacı 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Haber Gülşehir com imtiyaz sahibi Basın mensubu Samet Ateş'i ziyaret etti.

 

Samet Ateş'in iş yerinde gerçekleşen ziyarette; Gülşehir Gençlik Merkezi görevlisi Gençlik Lideri Nuri Kayacı, Demokrasinin olmazsa olmazlarından birinin de basından oluştuğunu ifade ederek "Basın yayın kuruluşları toplumumuzun haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından son derece önemlidir. Toplumun doğru bilgi alması için büyük bir çaba göstererek mesleğini en iyi şekilde icra eden Basın mensupları; topluma karşıda sorumluluklarını en güzel haliyle yerine getirmektedir. Bu sebeble 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde siz ve sizler gibi bu meslege gönül vermiş tüm Basın mensuplarının 10 Ocak çalışan Gazeteciler, gününü kutluyorum.''dedi.

 

Samet Ateş ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Kayacı'ya teşekkür etti. Hoş bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Gülşehir Gençlik Merkezi görevlisi Gençlik lideri Nuri Kayacı, Haber Gülşehir com imtiyaz sahibi gazeteci Samet Ateş'e  Ayyıldız Armalı atkı ve bere Hediye etti.

 




Kaynak: Haber Gülşehir

Editör: Samet Ateş



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI