Bugun...


Başkan Arısoy Akıllı Saat Konusunda Hala Bir Açıklama Yapmadı..!
Gülşehir Belediyesi Kaçak su kullanımı ve su borcu ödeme sıkıntısından dolayı Akıllı saat uygulamasına Geçiyor. Halk ise Akıllı saat Uygulaması'na Geçiş Hakkında Vahdi Arısoy'dan Açıklama Bekliyor. Haberimizin Üstünden 10 Gün Geçmesine Rağmen Başkan Arısoy'dan Hala Bir Açıklama Gelmedi..!

Başkan Arısoy Akıllı Saat Konusunda Hala Bir Açıklama Yapmadı..!
+ -

Gülşehir Belediyesi Kaçak su kullanımı ve su borcu ödeme sıkıntısından dolayı Akıllı saat uygulamasına Geçiyor. Halk ise Akıllı saat Uygulaması'na Geçiş Hakkında Vahdi Arısoy'dan Açıklama Bekliyor. Haberimizin Üstünden 10 Gün Geçmesine Rağmen Başkan Arısoy'dan Hala Bir Açıklama Gelmedi.

 

 

Bundan 10 Gün Önce Haber Gülşehir Olarak; Akıllı su Saat'i  Konusu'nu Derinlemesine Araştırıp Halk İle Demeçler Yapmıştık. Yaptığımız Demeçler'de Bazı Cevaplar Bizlerin'de Aklında soru İşareti Bırakmış durumdaydı. Bunlardan Aklımızda soru işareti bırakan konulardan bir tanesi , 1.cisi Akıllı Su Saatine Para Alınacakmı 2 .ncisi Sağlam su saatlerinin Bozuk diyerek tutanak tutulmasıydı.Bizler Haber Gülşehir Olarak Halk'tan Soruları Topladık ve Başkan Arısoy'a iletme Gereği duymuştuk.

 

 

 

 

 

Gülşehir Halkı İle Yaptığımız demeçlerde ...

 

Gülşehir Halkı Başkan Vahdi ARISOY'a Soruyor ???

 

1: Akıllı Su Saatine Para Alınacakmı ? ( Belediye Yetkililerinden Bazıları Alınacak Bazıları Alınmayacak Diyor ve Halkı İkilemde Bırakıyor )

 

2: Akıllı saat uygulamasına Geçişte İhale Yapıldımı ? İhale Yapıldıysa Ne zaman Yapıldı ?

 

3: Akıllı saat  Satın Alma Aşamasında, Diğer İl ve İlçeler Gibi Fiyat Araştırması Yapıldımı? Yoksa Yandaş  Bir Firma'danmı Alındı ?

 

4: Vatandaş'ın Kendi  Bozuk Olmayan Su Saat'ine Arızalı Diyerek, Tutanak Tutup Akıllı saat Takılması Doğrumu?

 

5: Vatandaş'a Bozuk Diyerek; Toplanan Sağlam Su Saatleri'nin Akıbeti Nedir ??

 

6: Seçim Kampanyası'da Tuzköy Mahallesi'nin İçme Suyu'na Kurbağa'lı su diyen Başkan ARISOY; Bu suyu Akıllı saat'lemi Arıtacak ??

 

 

 

 

Gülşehir Halkı Bu Soruları Sordular ve Başkan ARISOY'dan 10 Gün Geçmesine Rağmen Hala Bir Açıklama Gelmedi.

Haber Gülşehir Olarak Neden Acaba Demedende Geçemiyoruz.

 

Haber Gülşehir Olarak Şunuda Belirtelim Haksızlık Yapılmaması ve Su Borcu Olanlarla, Olmayanlara Eşitsizliğin Giderilmesi Konusunda Akıllı saat Uygulaması'na Destek Verdiğimizi belirtelim.




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI