Bugun...


Gülşehir Protokol Üyelerinden ''Miraç Kandili'' Kutlama Mesajları.
Gülşehir Protokol Üyeleri den Gülşehir Kaymakamı Murat ERTEKİN, Belediye Başkanı Vahdi ARISOY, Ak Parti İlçe Başkanı Kürşat KOÇ, Mhp Parti İlçe Başkanı Abdullah ERGEN, İlçe Müftüsü Nuh ASLAN, İl Meclis üyesi Hakan YAMAN, İl Meclis üyesi Hilmi ERGENE, Miraç Kandili Münasebeti ile Kutlama Mesajları Yayınladılar.

Gülşehir Protokol Üyelerinden ''Miraç Kandili'' Kutlama Mesajları.
+ -

 

 

 

Gülşehir Protokol Üyeleri den Gülşehir Kaymakamı Murat ERTEKİN, Belediye Başkanı Vahdi ARISOY, Ak Parti İlçe Başkanı Kürşat KOÇ, Mhp Parti İlçe Başkanı Abdullah ERGEN, İlçe Müftüsü Nuh ASLAN, İl Meclis üyesi Hakan YAMAN, İl Meclis üyesi Hilmi ERGENE, Miraç Kandili Münasebeti ile Kutlama Mesajları Yayınladılar.

 

 

 

 

 

Yayınladıkları mesajlarında...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaymakam Murat ERTEKİN :  Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.Dedi.

 

Belediye Başkanı Vahdi ARISOY : Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Allah’ın kullarına hediye ettiği kandil gecelerinde manevi dünyamızın aydınlandığını söyledi.
 
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Bu gece bizlere mübarek Ramazan-ı Şerif’i müjdeliyor. Cenab-ı Hakk’ın kullarına hediye ettiği bu mübarek kandil gecesi, manevi dünyamızı aydınlatıyor, birliğimizi, dirliğimizi, düzenimizi, bereketimizi, mutluluk ve sıhhatimizi arttırıyor.
 
Sevgili Peygamberimizin, hadis-i şeriflerini, mesajlarını anlamak ve hatırlamak için önemli bir fırsat sunuyor. Sevgili Peygamberimizin, Yaradan’ın huzuruna yükseldiği bu günde tüm İslam Âleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutluyor, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan-ı Şerif’e ulaşmayı niyaz ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Ak Parti İlçe Başkanı Kürşat KOÇ :Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Miraç kandiliniz hayırlı olsun ''dedi.

 

 

 

 

 

 

Mhp Parti İlçe Başkanı Abdullah ERGEN Bu gecenin feyzi üzerinize rahmeti geçmişinize bereketi evinize nuru ahiretinize sıcaklığı yuvanıza dolsun kandiliniz mübarek olsun'' dedi.

 

 

 

 

 

 

İlçe Müftüsü Nuh ASLAN : Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, hayırlı kandilleriniz olsun''dedi.

 

 

 

 

 

İl Meclis üyesi Hakan YAMAN : Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice hayırlı kandiller''dedi.

 

 

 

 

 

İl Meclis üyesi Hilmi ERGENE : Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller dilerim''dedi.

 

 

 

 

 

NOT; HABERLERİMİZİ KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ KESİNLİKLE KULLANILAMAZ...

 



Kaynak: HABER GÜLŞEHİR.COM

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI