Bugun...


Gülşehirde Basın Sayısı Nevşehir Basın Sayısına Yetişti...
Gülşehir'de internet gazeteciliği Nevşehir'e ve diğer ilçelerine örnek olacak bir şekilde artarak devam ediyor. Bugün 5 internet haber sitesi faaliyet gösterirken yazılı basında sınıfta kaldı, sadece bir tane haftalık gazete yayımlanmaktadır.

Gülşehirde Basın Sayısı Nevşehir Basın Sayısına Yetişti...
+ -

 

Gülşehir'de şuan günlük olarak internet haberciliği yapan 5 site bulunmaktadır. Bunun yanında tek bir gazete haftalık olarak basılmaktadır.

Gülşehir'de yayın yapan internet haber siteleri:
 
www.habergulsehir.com
Gülşehir'in dünyaya açılan kapısı sloganı ile Site 30 mart seçimlerine 2 ay kala faaliyet göstermeye başladı. Gülşehir, Güncel, politik, Sanat, Turizm, Tarih, Eğitim ve Kültür yazıları ile dikkat çekmektedir.Site Gülşehir'de SAjans'a ait olup  Sitenin sahibi Samet ATEŞ 'tir. Sitede 4 köşe yazarı bulunmaktadır.
 
 

www.gulsehirhaber.com
Gülşehir Yerel Haber Kaynağı, İlkeli, dürüst, tarafsız habercilik sloganı ile 2010 yılından beri günlük ve özgün haberleri ile başta Gülşehir olmak üzere Nevşehir haberleri ve Türkiye'de Gülşehir ve Nevşehir'de yaşayan insanları etkileyecek ulusal haberleri yayınlamaktadır. Av. Ertuğrul ERDEM'e ait olan haber sitesinde 15 köşe yazarı bulunmaktadır. Güncel, politik, Sanat, Turizm, Tarih, Eğitim ve Kültür yazıları ile dikkat çekmektedir. Özellikle Gülşehir'e yönelik köşe yazarları ile dikkat çekmekte, Gülşehir'in turizm değerleri tanıtılmaktadır.

www.gulsehirhaber.net
Gülşehir'de haber 1998'den beri bizden sorulur parolasıyla yayın yapan sitenin kime ait olduğuna dair herhangi bir açıklama bulunmamaktadır. iletişim bölümünde telefonda bulunmamaktadır. Site bir ara yayın hayatını durdurmuştu. 1 yıldır tekrar faaliyet göstermeye başladı. Köşe yazarı bulunmamaktadır.

www.gulsehirmedya.com
Güncel ve tarafısz haberin merkezi sloganı ile yayın yapan haber sitesi Gülşehir'de Par Ajans adına kayıtlı, sitenin sahibi Volkan PARLAR olup 8 köşe yazarı bulunmaktadır. Köşe yazarları uzun zamandır yazılarını güncelleme yapmamaktadır.

www.mantarkayapost.com
Gülşehir'in Aydınlık Yüzü sloganı ile Yaklaşık 4 aydır yayın yapan haber sitesinin bir de haftalık Cuma günleri basılan gazetesi bulunmaktaydı. Ancak bir kaç haftadır basılmamaktadır. Yapılan açıklamaya görede bundan sonra basılmayacağıdır. Sitenin sahibi CT Bilgisayar Can Taşkın'dır. 7 köşe yazarı bulunmaktadır. Köşe yazarları haftalık yazılarını güncellemektedirler.



Gülşehir'de yayınlanan yazılı basın:
Gülşehir'de bir kaç yıldır yazılı basın alanında da çalışmalar yapıldı ancak haftalık basılan gazeteler bile ayakta duramadılar. Ercan Gazetesi, Gülşehir Medya Gazetesi ve son olarakta Mantarkaya Gaztesi belirli zaman aralıklarında basıldı ve basımı durdu. Şuan Gülşehir'de haftalık basılan tek gazete Can Gazetesidir.

Can Gazetesi
Gülşehir'de Doktor değiliz ama hastamız çok sloganı ile haftalık yayınlanan Can Gazetesinin İmtiyaz sahibi Çoşkun ARICI , Genel yayın yönetmeni Dilaver CAN 'dır. Haftada birgün Çarşamba günleri basımı yapılan gazete Gülşehir'deki tek yazılı basındır. Gazete 6 yıldır yayın hayatına devam etmektedir. Türkiye ve Gülşehir'e dair köşe yazarları ile dikkat çekmektedir. Can Ajans olarak Gülşehir'de faaliyet göstermektedir



Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI