Bugun...


Gülşehir'de ''Huzur Türkiye Uygulaması – 2'' yapıldı.
Gülşehir'de umuma açık yerlerde 81 İl ile birlikte ''Huzur Türkiye Uygulaması – 2'' adı altında , suçların tespiti ve ele geçirilmesi amacıyla uygulamalar yapıldı.

Gülşehir'de ''Huzur Türkiye Uygulaması – 2'' yapıldı.
+ -

Gülşehir'de umuma açık yerlerde 81 İl ile birlikte "Huzur Türkiye Uygulaması – 2" adı altında , suçların tespiti ve ele geçirilmesi amacıyla uygulamalar yapıldı.

 

Gülşehir'de umuma açık yerlerde 81 İl ile birlikte "Huzur Türkiye Uygulaması – 2" adı altında , her türlü terör olaylarına ve asayişe müessir olaylara önceden müdahale edebilmek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, işlenebilecek suçları önlemek , kamu düzenin, genel ahlak ve genel sağlığın, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, uyuşturucu madde kullanımı ve satışı, bulundurulması yasak olan silah, patlayıcı maddeler ile diğer suçların tespiti ve ele geçirilmesi amacıyla uygulamalar yapıldı.
 
Hacıbektaş  ve Nevşehir İstikametinden  İlçeye girişte 2 ayrı noktada, sabit yol uygulaması ve İlçe genelinde faaliyet gösteren umuma açık işyerlerinde ( kahvehane , internet kafe vb. ) genel asayiş uygulaması  yapıldı. Yapılan uygulamalara Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 27 personel katılırken; toplamda 278 şahıs ve 40 araç sorgulandı.

 

Uygulamalarda herhangi bir olay meydana gelmezken; Uygulama noktalarını denetleyen İlçe Kaymakamı Muhammed Sait BAYTOK görevlilerden bilgi aldı ve uygulamayı yerinde izledi. 
 

 

 
 
 



Editör: Samet Ateş



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI