Bugun...


İftar Yemeğinde Biraraya Geldi.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, kentte görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları ile iftarda bir araya geldi.

 İftar Yemeğinde Biraraya Geldi.
+ -

Ak Parti Nevşehir İl Teşkilatı'nın Nevşehir Konağında düzenlediği iftar yemeğinde İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın yanı sıra, AK Parti İl ve ilçe teşkilatlarının bazı yöneticileri ve ile ulusal ve yerel medya mensupları hazır bulundu.

 

İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, yeni yönetim kurulu üyelerinin gençlerden ve çoğu ilk defa siyaset yapan yeni yüzlerden oluşturulduğunu belirterek; “ Yönetim listemizi oluştururken hemen her meslek grubundan olmasına bayanlarla birlikte gençlerinde yer almasına dikkat ettik, şehrimizde her kesimimizi kucaklayacak şekilde yeni bir yönetimle şehrimize hizmet etmeye hazırız” dedi.
 


İl Teşkilatı olarak çıtayı daha yükseklere taşımanın gayesi içerisinde olacaklarını ifade eden Tanrıver, "Teşkilatlarımızla birlikte dur durak demeden gece gündüz çalışıyoruz. Amacımız ilimiz ve ülkemizin yakaladığı ivmeyi artırarak daha yukarılara çıkartmak olacaktır. Bundan önce yerel ve genel seçimlerde Nevşehir'de aldığımız oy oranı, Başbakanımızın hedefleri doğrultusunda artarak devam edecektir. Önümüzde ülkemiz, milletimiz, devletimiz ve partimiz adına çok önemli tarihi bir seçimleri olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi bizleri bekliyor. Öncelikle sandıklarımıza sahip çıkarak yeni Türkiye için attığımız sağlam adımların Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde belirlenen yeni hedefler doğrultusunda, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan'ı mahcup etmemek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda şehrimizde hep birlikte el ele vererek çalışacağız ve siz basın mensuplarımızın da bu konuda bizlere destek olacağına inanıyoruz” diye konuştu.
İftar yemeği sonrası İl Başkanı Tanrıver, iftara katılan tüm gazetecilere teşekkür etti.

 




Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI