Bugun...


BU NE VAHŞET... ADAM 3 DEFA ARALIKLARLA DAYAK YİYOR GÜVENLİKÇİLER BAKIYOR
İRANLI MÜLTECİ NEVŞEHİRLİ UTANARAK SÖYLÜYORUM NEVŞEHİRLİ TARAFINDAN SEN TÜRK DEİLSİN DİYEREK DEFALARCA DÖVÜLDÜ GÜVENLİKÇİLER SADECE KİŞİYİ BİR SÜRE DIŞARI ÇIKARTTIKLARI VE SERBEST BIRAKTIKLARI GÖZLENDİ ...

BU NE VAHŞET... ADAM 3 DEFA ARALIKLARLA DAYAK YİYOR GÜVENLİKÇİLER BAKIYOR
+ -

Önceki gün Nevşehir Devlet Hastanesi’ne solunum yetmezliği nedeniyle gelen ve acil servisteki müdahalenin ardından müşahede odasına alınan mülteci, bir şehir magandası tarafından öldüresiye dövüldü.Saldırganın kimliği hakkında bilgi verilmedi
28 Şubat 2014 / 08:06

 

Haber Merkezi'mizi arayarak bilgi veren görgü tanıklarının ifadesinde Suriyeli mülteci olarak belirtilen hasta şahsın (Sağlık İl Müdürlüğü tarafından) İranlı mülteci olduğu bilgisi verildi.

Devlet Hastanesi’nin müşahede bölümünde beklemeye alınan hastaya, “Sen T.C.’ye ne hakla geldin, burası Nevşehir burada adamı …..” diyerek ağır hakaretlerle saldıran 35 yaşlarındaki genç, yaşlı mülteciye hastane odasında adeta meydan dayağı attı.
Diğer hastaların güvenlik personellerini çağırmasıyla alkollü olduğu tespit edilen ve bir başka hastanın yakını olduğu tespit edilen şahıs dışarı çıkarıldı.

Ancak görgü tanıklarının ifadesine göre 15 dakika sonra yeniden müşahede odasına gelen saldırgan hasta mülteciye yeniden saldırdı. Yumruklarla 60 yaşlarındaki mülteciyi darp eden şahsın sürekli “TC’ye neden geldin” demesi ve özellikle “Türkiye” değil de TC harflerini sıralaması dikkat çekti.

YAŞLI HASTAYI DEFALARCA DÖVDÜ

Güvenlik personelleri yeniden şahsı hastane dışına çıkardı. Ancak alkollü şahıs bir süre sonra yeniden müşahede odasına gelerek yaşlı hastayı üçüncü defa yine darp etti.

Odada bulunan diğer hasta ve yakınlarının güvenlik personeline “neden polisi aramıyorsunuz” sorusuna ise bir güvenlik personelinin “155’i arıyorum cevap veren yok” demesi dikkat çekti. Polisi hiç aramadığı anlaşılan güvenlik personelleri ile alkollü şahıs arasında bir bağ olup olmadığı bilinmezken, hastane yönetiminin güvenlik kamerası kayıtlarından şahsı tespit edip şikayetçi olup olmadıkları ise merak konusu haline geldi...

DOKTORU DA TEHDİT ETTİ

Görgü tanıkları, mülteciyi defalarca darp eden şahsın bağırarak küfürler ettiği ve acilde bulunan nöbetçi doktora karşı da tehditler savurduğunu belirttiler.

Geçtiğimiz günlerde de Ürgüp ilçesinde bir hayırsever tarafından tahsis edilen evde yaşayan Suriyeli Mülteci aileye yönelik baskılar gündeme gelmiş, Suriyeli gece evlerine taş atılması neticesinde ilçeyi terketmek zorunda kalmıştı.




Kaynak: HABER KAPADOKYA

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI