Bugun...


Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Derneği Kuruluyor
Nevşehir’de basın camiasına farklı konseptiyle yeni bir dernek daha katılıyor.

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Derneği Kuruluyor
+ -

Nevşehir’de büyük eksikliği hissedilen internet medyacılarının sesi olacak bir derneğe kavuşuyor. Nevşehir Merkez ve ilçelerde yayın yapan internet habercilerinin sesi olacak olan Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Derneği bayramdan sonra faaliyete geçecek. Kuruculuğunu lale haber ve fibhaber haber sitelerinin yapmış olduğu Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Derneği’ne üye olmak isteyen haber siteleri FİB Haber Merkezin’den Fikret Çapacı-İbrahim Uysal ve Lale Haber sitesinden ise Coşkun Sağlamdin ile irtibata geçebilecekler.

 

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Derneği kurucu üyelerinden Coşkun Sağlamdin yaptığı açıklamada Nevşehir’de yeni bir çığır açacak olan derneğin kurum çalışmalarının devam ettiğini kaydederken, Nevşehir’de bugüne kadar sahip çıkılmayan internet medyacılarının sesi olacak bir dernek için hazırlık çalışmalarının sona geldiğini ve derneğe üye olmak isteyen tüm haber siteleri yetkililerini şimdiden üye olmaya davet ettiklerini söyledi.


Sağlamdin Nevşehir'in ilk İnternet Medyacılar Derneğinin kuruyor olmanın büyük hazzını yaşıyoruz derken Derneğimiz üyeliği için Tüzüğünde çok önemli ve Basın Çatısını oluşturacak şartlar olacak...
İşte o önemli kriterlerden bazıları; Nevşehir İnternet Medyacılar Derneğine,Nevşehir,ilçe,belde ve köylerinde faaliyet gösteren Sadece Nevşehirli olan ve Gazetecilik işini meslek edinmiş kişilerin yer alacağını ifade etti.


Nevşehir İnternet Medyacılar Derneği Nevşehir ilimize ve Kapadokya Bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun...!




Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI