Bugun...


Karacaşar Okuyor ve uçurtma şenliği Gerçekleştirildi.
Kütüphaneler Haftası kapsamında Gülşehir Kaymakamlığı, KOP, Kültür ve Turizm Müdürlüğünce desteklenen Karacaşar Kara Halil Paşa Kütüphanesi ve Karacaşar İlkokulunun proje ortaklığını yürüttüğü "Karacaşar Okuyor ve uçurtma şenliği" Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 Karacaşar Okuyor ve uçurtma şenliği Gerçekleştirildi.
+ -

Kütüphaneler Haftası kapsamında Gülşehir Kaymakamlığı, KOP,  Kültür ve Turizm Müdürlüğünce desteklenen Karacaşar Kara Halil Paşa Kütüphanesi ve Karacaşar İlkokulunun proje ortaklığını yürüttüğü  "Karacaşar Okuyor ve uçurtma şenliği" Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

        Karacaşar İlkokulundaki okul kütüphanesinin açılışı Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ tarafından yapıldı.

Etkinliğe katılan çocuklara uçurtmaların dağıtıldığı, en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte, Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ ve Gülşehir Kaymakamı Sayın Çağlar TEKİN,  çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ, okul kütüphanesinin açılışında, "Kütüphaneler Haftasını"  kutladı, okul öğrencileriyle yakından ilgilendi onlara kitap okumaları tavsiyesinde bulundu, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Program, öğrencilerin okuduğu şiirler ve etkinlik gösterilerinin ardından sona erdi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Editör: Samet Ateş



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI