Bugun...


KARDELEN KOLEJİ’NDEN TEOG’DA YÜZDE YÜZ BAŞARI
Nevşehir Özel Kardelen Koleji üniversite yerleştirme sonuçlarından sonra TEOG yerleştirme sonuçlarında da yüzde yüz başarı elde etti.

KARDELEN KOLEJİ’NDEN TEOG’DA YÜZDE YÜZ BAŞARI
+ -

 

 

Özel Kardelen Koleji elde etmiş olduğu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Özel Kardelen Koleji üniversite yerleştirme sonuçlarından sonra TEOG’ da yerleştirme sonuçlarında da yüzde yüz başarı elde etti. Özel Kardelen Koleji’nde TEOG sınavına giren 62 öğrenciden, 27 öğrenci fen liselerini, 33 öğrenci Anadolu liselerini, 2 öğrenci ise Sağlık meslek liselerini kazandı.

Özel Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı yaptığı açıklamada TEOG yerleştirme sonuçlarına göre yüzde yüz başarıelde etmenin haklı gururunu yaşıyoruz dedi. Özel Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı, ‘’ Nevşehir’in eğitimde ki lider okulu Özel Kardelen Koleji TEOG sınavında yüzde yüz başarı elde etmenin haklı gururunu yaşıyor. TEOG sınavına giren 62 öğrencimizden 27 öğrencimiz fen liselerini, 33 öğrencimiz Anadolu liselerini ve 2 öğrencimiz ise sağlık meslek liselerini kazanmıştır. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrenci velilerimizi kutluyoruz’’ diye konuştu.




Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI