Bugun...


SİVASTA KAZADA YARALANAN ÖGRENCİLERİN İSİMLERİ VE RESİMLERİ
HACIBEKTAŞİ VELİ ÖGRENCİLERİNDE SON DURUM

SİVASTA KAZADA YARALANAN ÖGRENCİLERİN İSİMLERİ VE RESİMLERİ
+ -

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri arkadaşlarının babasının cenazesi için Sivas’a ticari bir taksi ile gittiler. Nevşehir’de taksi şoförü olan Sait Sarıdayı yönetiminde ki 50 T 0101 yönetiminde ki araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Nevşehir’de ticari taksi şoförü olan Sait Sarıdayı hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinden Ayten Beldilli isimli öğrenci ameliyata alındı. Beldilli’nin dalağı alındı ve kırıkları olduğu öğrenildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinden Fatma Acar’ın dalağı alındığı öğrenilirken kolunda kırıkların olduğu öğrenildi. Hastanede müşahede altına alındı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinden Fatma Nur Onay ise kaburgalarında zedelenmelerin olduğu öğrenilirken tevdisinin devam ettiği öğrenildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinden Buket Teker’in ise vücudunda eziklerin olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinden Fatma Yıldız’ın ise ayakta tedavi edildiği 12 saat boyunca müşahede de tutulacağı öğrenildi.

Öte yandan Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında yaralanan öğrencilerden Ayten Beldilli, Fatma Acar, Buket Teker ve Fatma Yıldız’ın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 4. Sınıf öğrencileri olduğu öğrenilirken Fatma Nur Onay isimli öğrencinin ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne bu yıl başladığı öğrenildi.




Kaynak: LALE HABER

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI