Bugun...

"15-temmuz-alcak-darbe-girisimini-unutmadik" İLE İLGİLİ HABERLER

15 TEMMUZ MAHALLESİ VE 2000 EVLER MAHALLESİNDE ALTYAPI YENİLEME VE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DOLAYISIYLA BU YOLLAR TRAFİĞE KAPATILIYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Vefa Küçük Caddesi ile 2000 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirile..
Vali İnci Sezer Becel’in 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak her yıl 24 Temmuz`d..
Kaymakam Ahmet KAVANOZ'dan  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " Mesajı
Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet KAVANOZ' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " nedeniyle bir mesaj yayınladı. ..
Açıkgöz, “15 Temmuz Alçak Darbe Girişimini Unutmadık, UNUTTURMAYACAĞIZ!”
AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” ..
Siyasal Yönleriyle 15 Temmuz Söyleşisi NEVÜ’de
Siyaset Bilimci ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünivers..
Başkan Avcı’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ge..
NEVŞEHİR VALİSİ İNCİ SEZER BECEL’DEN ‘15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Valisi İnci Becel Sezer, 15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle bir mesaj yayınla..
Ekici’den 15 Temmuz mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, “15 T..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR;  “ASIRLAR GEÇSEDE 15 TEMMUZ GECESİ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞI DA HAİNLERİN İHANETİ DE UNUTULMAYACAK”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz gecesi, büyük Türk milletinin evlatları, söz konusu vata..
NEVŞEHİR’DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
Büyük Türk Milletinin vatanın bağımsızlığı söz konusu olduğunda, hainlere karşı neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterd..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI