Bugun...


SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMET MURAT KÜRK İPİ BIRAKMAMAYA KARARLI...
GÜLŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMET MURAT KÜRK İDDİALI KONUŞTU BEN PROJELER ADAMIYIM GÜLŞEHİR PROJELERİMLE KALKINACAK...

SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMET MURAT KÜRK İPİ BIRAKMAMAYA KARARLI...
+ -

Gülşehir saadet partisi belediye başkan adayı ismet murat kürk'ten iddalı projeler. Haber Gülşehir . com haber sitemize  yaptıgı demeçte ben projeler adamıyım diyerek ipin ucunu bırakmamaya kararlı oldugunu gördük. Ben gülşehirde doğup büyüdüm hep bir eksiklik çektim inşallah benim çektigim bu eksiklikler 30 mart'tan sonra son bulacak , projelerimle giderilecek gülşehir biraz daha gelişecek birazdaha büyüyecek diyerek iddialı konuştu.

İşte projeleri :::

1-Fabrika projelerimiz

A-Süt depolama ve peynir fabrikası

B- Salça fabrikası(domates yetiştiriciliği yapan çiftçi kardeşlerimize bu proje ile ürünlerini değerlendireceğiz)

C- Plastik poşet naylon geri dönüşüm fabrikası

2- Kapalı pazar yeri projesi

3- Kent Meydanı projesi(konser- miting alanı ve seyir tepesi)

4-Gül-Mek projesi( ev hanımları ekonomiye katkı yapsın projesi); en önemli çalışmalarımızdan birisini de ev hanımları için düşündük. Belediye olarak, hanımların evlerinde yaptıkları el işi, ev üretimi yiyecek ve benzeri çalışmaları satın alacağız. Böylece ev hanımları evlerinde çalışıp para kazanırken, belediye olarak ta bunları satıp ekonomiyi canlandıracağız

5- Büyük kale turizm projesi

(çevre düzenlemesi yapılarak girişimci esnaflara iş yerleri açmalarına yardımcı olup büyük kaleyi Gülşehir’i turizm merkezi haline getireceğiz, turizm danışma merkezi, kent müzesi, el sanatları satış alanları, tarih araştırma merkezi)

6- Kızılırmak havzasında çevre düzenleme projesi(üniversite bölgesindeki kötü ve pis kokan kanalizasyon ve park düzenlemesi)

7-Rehabilitasyon merkezi, yaşlı bakım merkezi projesi

8- Gülşehir belediye oteline gerekli düzenleme ve çalışmalar yapılarak Gülşehir’imize bir konaklama alternatifi projesi

9-Açık saray projesi(vadi yürüyüşü ve kamp alanları, at çiftlikleri)

10-Avcılarımıza yaban hayatın geliştirilmesi yönelik eğitim projesi

11-Sera projesi (organik ürünler ve süs bitkileri yetiştirilmesine katkı sağlayacağız)

12-Spor kompleksi projesi (halı saha, kapalı yüzme havuzu, çim saha çocuklar için oyun salonu, tenis kortu, voleybol, basketbol sahaları, bayanlara özel fitness salonu, boks salonu Gülşehir ilçesini rahatlıkla gezebileceğiniz yürüyüş ve bisiklet yolu)

13- kültür merkezi projesi

14-Beyaz masa projesi(ilçemizde belediye ve halkı buluşturma maksadıyla beyaz masa adı altında halkımız fikir, şikayet ve temennilerini almak ve ortak kararları almak amacıyla ayda bir toplantı yapılacaktır)

15-Mantarkaya festivali projesi(ilçemizde her yıl Mantarkaya festivali yapılarak devamında 3–4 gün süren kültürel etkinlikler düzenlenecek ve bu festival süresinde Gülşehir’in tanıtımını daha geniş çaplı olmasını sağlayacağız)

16-Ulaşım projemiz(ilçemizde yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın hastaneye ulaşımını sağlamak için bir taşıtı halkın hizmetine vererek hastaneye ulaşmalarını kolaylaştıracağız)

17-İlçemize doğal gazın getirilmesi için gerekli girişimlerde bulunma projesi

18-Gençlik konağı projesi(lise üniversite ve çalışan gençlere yönelik etkinliklere ağırlık vereceğiz üniversite öğrencilerine belediye bünyesinde kısa süreli çalıştırma alanları oluşturacağız)

 

19-Belediye bütçesi şeffaf bir şekilde halka liste şeklinde paylaşımda bulunma projesi.




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI