Bugun...


GÜLŞEHİR'DE SİYASİ PARTİLER GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
GÜLŞEHİR'DE AKP MHP VE CHP SİYASİ ŞHOW YAPTI

GÜLŞEHİR'DE SİYASİ PARTİLER GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
+ -

Gülşehir seçimlerin son günü'nde siyasi show'lara şahit oldu. Seçim yasaklarına saatler kala ilk mitingi MHP Gerçekleştirdi araba konvoyu ile başlayan siyasi gösterisi 233 araba ile gülşehirde başlayıp karacaşar ve tuzköy konvoy gezilerinin ardından gülşehire dönüldü ve vahdi arısoyun ufak bir konuşması ile son buldu.

 

 

Saat 14:00 CHP yürüyüşü başladı yaklaşık 650 kişi ile başlayan seçim mitink yürüyüşü terminal arkasından başlayarak çalışanlar mh. karavezir mah. oruç reis mahallesi gezi'sinden sonra son buldu ve Chp bel. başkan adayı Salih ERDOGDU ufak bir konuşma yaparak son verdi

 

ve

 

Son olarak AKPARTİ Seçim konvoyu toplandı saat 16:00 da yaklaşık 287 araba ile başlayan konvoy pazar yerinden başlayarak çevre yolu , fatih mah. kızılırmak caddesi ve çevre yolundan karacaşara geçilerek turlar atıldı ardından tuzköy'e geçildi burada konvoy eşliginde son tur atarak gülşehir'e döndü ve kadınlar seçim bürosunda toplanılarak kızıl ırmak caddesinden akparti seçim bürosuna kadar yüründü ve seçim bürosuna gelindiginde Mevcut belediye başkanı Mustafa DURSUN ufak bir konuşma yaparak seçim yasaklarının başladıgını belirterek birde rakip partilerin iftralarından söz ederek gülşehir'e suriyeli getirecegimiz tamamen yalandır böyle bir şey yoktur , allah öyle iftira atanlara YÜCE ALLAH bildigi gibi yapsın diyerek konuşmasına herkese teşekkür ederek son verdi.

 

BİZ DOGRULARI YAZARIZ;;;  SİZ TAKLİT EDER VE BOŞ HABERLER YAZAR ;;; ONDAN SONRA SİTEM EDERSİN ... saygılar




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI