Bugun...


GÜLŞEHİRDE KURAN-I KERİM YARIŞMASI DÜZENLENDİ- SONUÇ HÜSRAN...
GÜLŞEHİR'DE KURAN-I KERİM YARIŞMASI DÜZENLENDİ HALKIN RAGBET'İ FAZLA OLMADIGI GÖZLENDİ...

GÜLŞEHİRDE KURAN-I KERİM YARIŞMASI DÜZENLENDİ- SONUÇ HÜSRAN...
+ -

Gülşehir beleinay dügün salonunda kuran-ı kerim yarışması ve ezanı en güzel okuyan yarışması düzenlendi. halkın fazla ragbet gösternedigi yarışmaya gülşehir belediye başkanı mustafa dursun, Chp gülşehir belediye başkan adayı salih erdogdu, sadet partisi belediye başkan adayı İsmet Murat Kürk VE beraberindeki il ve ilçe encümen adayları katıldı. Gülşehir ilçe müftüsü başkanlıgında ve jüri heyeti lle başlayan yarısmaya Gülşehir Mhp belediye başkan adayı Vahdi Arısoy'un katılmadıgı gözlendi. Kazanan kişilerin listesi geldigi an aynı haberden giriş yapılacaktır.

 

 

Gülşehir imam hatip ortaokul müdürü suat erdogan ile yaptıgımız kısa demeçte; halkın Kuran-ı Kerim gibi maneviyatı yüksek bir yarışmaya katılmamaları bizler için bir hayal kırıklıgı oldu, saglık olsun inşallah birdahaki yarışmamıza daha büyük bir katılım gerçekleştirerek bizleri mutlu ederler dedi.

 

 

Bizde habergülşehir.com olarak diyoruzki halkımız bir yerlerde piknik yapıyorlardır, belki sıcak yataklarından kalkmak istemiyorlardır, belkide hasta olmuşlardır biz gülşehir'liler olarak çok inançlı ve milliyetçi kişileriz saygılar.




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI