Bugun...


BAKAN TANER YILDIZ GÜLŞEHİRİ ŞEREFLENDİRDİ...
ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ GÜLŞEHİR'LİLER İLE BULUŞTU

BAKAN TANER YILDIZ GÜLŞEHİRİ ŞEREFLENDİRDİ...
+ -

Enerji ve tabi kaynaklar bakanı taner yıldız gülşehire geldi. Bakan YILDIZ gülşehir esnaf ve sanatkarlar odası başkanlıgı balkonundan konuşmasına başladı. Gülşehirde sözlerine halka hitaben sizleri görmekten büyük mutluluk duydum allah yoklugunuzu göstermesin diyerek başladı. Bakan YILDIZ gündemde olan 17 aralık darbe girişiminden bahsetti ülkemizin gelişmesini engellemek isteyenler bizim türkiye olarak büyümemeizi istemiyorlar hep köstek olmak ve bizi yıkmak istiyorlar bizi halk getirdi halk indirir dedi. Kalabalık tan Bakan YILDIZ a gaz istiyoruz diyerek slogan atan bayana bakan YILDIZ elektirik abonesinin %60 ına ulaşıldıgı taktirde derhal gülşehire dogalgaz sözü vereceklerini dile getirdi ( yani ödevinize çalışın not vermesi bizden gibisinden ). Bakan yıldızın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Sözlerine son vermeden önce 2009 seçimlerinde ne söz verdiysek hepsini yaptık şimdi gülşehirimizede büyük yatırımlar sizleri bekliyor inşallah MUSTAFA DURSUN kardeşimizi belediye başkanı yaparsanız allahın izniyle hizmetler size amade olacak sözleriyle son verdi.

Konuşmasının ardından Bakan YILDIZ akparti gülşehir kadınlar ilçe seçim bürosu açılışı yaptı. ve bayanlarla fotoraf çektirdi, ve ardından hareket etmek için halkımız insanları ile vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

HABERGÜLŞEHİR.COM editör( samet ateş) olarak bakan YILDIZ ile yaptıgımız kısa demeçte  Sayın Başbakınımız ilçemizi şereflendirecklermi sorusuna Sn Bakanımız taner yıldız , Sayın Başbakanımız RECEP TAYYİP ERDOGAN'ın inşallah seçimlerden sonra teşşekkür etmeleri için gülşehir'e gelecekler sözünü verdi.(haber gülşehir .com )



İlgili Galeri

Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI