Bugun...


GÜLŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DURSUNA YAPILANLAR DOGRUMU=KUMPAS=İFTİRA=KÜFÜR.
GÜLŞEHİR'DE SİYESET'TE BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN YİNE ÇİRKİNLİGE'Mİ VURUYORLAR...

GÜLŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DURSUNA YAPILANLAR DOGRUMU=KUMPAS=İFTİRA=KÜFÜR.
+ -

MUSTAFA DURSUN'U KUMPAS VE İFTİRALAR İLE YILDIRMAYAMI ÇALIŞIYORLAR???

 

Gülşehir belediye başkanı gibi sakin olan bir insanı çıldırtan kişiler çıkıp psikolojisi bozuldu diyor. Nedir bu hiddet Chp 'nin kalabalıgına bile ulaşamayan ve bunu gören bir parti panige girmiş izlenimi'mi uyandırıyor. 1nci AKP 2nci CHP olacagından korkan siyasi partilermi var. Toplantılarda MHP nin adı geçmiyor bile neden MHP üstüne alınıyor, üstüne alınan bir insan kabullenmiş demektir. Acaba MUSTAFA DURSUN'un söyledikleri (KIRMA.DÖKME,DOLDURMA) dogrumu. MUSTAFA DURSUN bazı arkadaşlar demişti bunu gözlemlerimizde bizzat görmüştük. MUSTAFA DURSUN gibi kibar bir insan kimi kovmuş, kendisine ihanet eden birisini neden yanında durdursun bunlar dogruysa açıklayın adını ama yok öyle bir şey ise dogrusu açıklayamassınız.

BİZLER MUSTAFA DURSUN' un yanında devamlı demeçler alan kişileriz. Kimi kovmuşturki bu iftira atılıyor, bunu yukarda allah oldugunu bildiginiz kadar kovmuyacagını iyi biliyorsunuz sizde ama işinize gelmiyor.

Biz onların adayına yeri geldiginde vurgulayan haberler yapıyoruz ama destek haberleride yapıyoruz ama bu gibi şeylere devam ederlerse büyük haberler ile geliriz.

Evet mustafa dursun çok sinirli idi evet NAMUSUNA ,ŞEREFİNE HALSİYETİNE atılan çamurlara karşı sinirliydi

Mustafa dursun davasına ihanet etmemiştir. DAVASINA İHANET EDEN BİR İNSAN SİZLERLE'DİR BU DOGRUMUDUR, DOGRUDUR HER AKŞAM YANINIZDA'DIR.

EVET BİR YANDAŞ MEDYAYIZ DOGRULARI YAZMAK YANDAŞLIK İSE BİZ YANDAŞIZ BİZ ÇİRKİN İŞLERLE SİYASET YAPMAYAN'LARIN YANDAŞIYIZ.

not : Siz bizlere akıl vereceginize saygı deger bir insana HAKARET eden yandaş medyanıza bakın




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: BİZDE EDÖTÖRLÜKTE TAKMA İSİM OLMAZ EDİTÖR : SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI