Bugun...


MUSTAFA DURSUN,DAN İŞÇİLER,İNE BÜYÜK JEST...
GÜLŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DURSUN'DAN BELEDİYE İŞÇİLERİNE 1 YIL OLAN SÖZLEŞME'LERİNE 3 YIL SÖZLEŞME MÜJDESİ VEREREK SÖZLEŞMEYİ İMZALADI.

MUSTAFA DURSUN,DAN İŞÇİLER,İNE BÜYÜK JEST...
+ -

Gülşehir belediye işçileri bayram ediyor, gülşehir belediye başkanı MUSTAFA DURSUN Hizmet-iş sendikası temsilcileri ile bir araya geldi, Sözleşme törenine ilk MUSTAFA DURSUN mirofonu alarak başladı ve sendika hakkında kısa bilgiler verdikten sonra içilerin ne gibi haklara sahip oldugundan  bahsederek ve işçilere ne gibi imkanlar sunduklarını belirtti.

 

Sözleşme imza törenine geçmeden önce herkese hayırlı ugurlu olsun dileklerinde bulundu ve süresini Her yıl imzaladıgımız 1 yıl olan sözleşme 3 yıl olarak belirlendigini belirtti .Gülşehir belinay dügün salonunda gerçekleşen sözleşme imzalama toplantısı davul, zurna eşliginde başladı.

 

Toplantıya Gülşehir belediye başkanı MUSTAFA DURSUN, Hizmet iş sendikası kayseri şube Başkanı HALİL ÖZDEMİR , Hizmet-iş sendika gülşehir temsilcisi AHMET ERCAN ÖZBEK VE  Yanı sıra gülşehir belediye işçileri katıldı. bayram havasında başlayan sendika sözleşme imza töreni işçilerin 3 yıl sözleşme imzalanacagını duydugu anda büyük bir coşku oluştu ve neşeleri gözlerinden okundugu gözlemlerimiz'den kaçmadı.(kaynak:haber gülşehir.com)

 

 

Tüm belediye işçilerine haber gülşehir olarak hayırlı olsun dileklerinde bulunuyoruz.




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI