Bugun...


Nevşehir'de Suç Örgütün'den 1 Kişi Tutuklandı
Nevşehir'de geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan operasyon sonrasında 4 kişi gözaltına alınmıştı.

Nevşehir'de Suç Örgütün'den 1 Kişi Tutuklandı
+ -

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında "Silahlı suç örgütü kurma, adam yaralama, adam öldürmeye teşebbüs, tefecilik, şantaj, sahte çek ve senet düzenleme, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından 4 kişiyi gözaltına aldı.

Nevşehir'de üniversite öğrencisi kızlarla arkadaşlık kurarak, çektikleri uygunsuz görüntüleri şantaj aracı olarak kullandıkları, birçok kişiyi sahte çek ve senet yoluyla mağdur ettikleri ileri sürülen şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, bilgisayar hard disklerine el konulurken ayrıca evde 5 gram esrar ile 3 tabanca ele geçirildi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişiden F.K. isimli şahıs tutuklandı. H.E, A.Ş. ve O.G. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ayrıca şüphelilerin ifadesi doğrultusunda olaylara karıştıkları belirlenen ve başka suçlar nedeniyle cezaevinde olan 3 kişi hakkında da işlem yapıldığı öğrenildi.




Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI