Bugun...

"buyuk-zafer-in-100-yil-donumu-kutlandi" İLE İLGİLİ HABERLER

‘Bir Kitap Bir Dünya’ Temasıyla 60. Kütüphane Haftası NEVÜ’de Kutlandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, ‘Bir Kitap Bir Dünya’ temasıy..
ESERA Başkanı ve Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Erduran 'Türkiye’nin Fen Eğitimine Katkı Yapacak Büyük Bir Potansiyeli Var'
Fen Eğitimi alanında söz sahibi kurumlardan bir olan Europen Science Education Research Association (Avrupa Fen Eğitimi ..
101. Yılında ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Kutlandı
101. yılında ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutland..
Ekici’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 30 Ağ..
Başkan Aktürk'ten 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimi..
Rektör Aktekin’den ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’ Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı..
PINARBAŞI, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 184. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Türk Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönü..
TGF: 18 gazeteciyi kaybettik acımız büyük
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili vuran deprem..
Yeniyaylacıklı Polis Memuru Zafer GÜLKAN İçin Cenaze Töreni Düzenlendi
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Zafer GÜLKAN ’ın cenaze merasimi Alibey Camiinde düzenle..
Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi
Güngör Dilmen’in yazdığı ve Ali Volkan Çetinkaya’nın yönettiği "Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını" adlı tiyatro oyunu,..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI