Bugun...


Form Kapadokya Gülşehir’e mi taşınıyor ?
Form Kapadokya Gülşehir’e mi taşınıyor ?

Form Kapadokya Gülşehir’e mi taşınıyor ?
+ -

GÜLŞEHİR’DE YAŞAM

Form Kapadokya Gülşehir’e mi taşınıyor ?

 

Merhaba okuyucularımız, Haber gülşehir sitesi olarak internetten haber ve makale yazmaya devam ediyoruz.

 

Bu haftaki makalemiz Gülşehir ve Gülşehir Halkı üzerine;

İlçemiz öyle bir ilçedeki yeni nüfusu 12.000 civarında ama çarşıda pazarda gezenleri saysak bu kadar kişi ilçede yaşamıyor dersiniz. Hele Hele hafta sonları kalabalık olması gerekirken bakıyorsunuz in,cin top oynuyor. Yaz aylarında millet oralarda buralarda tarlada bağda geziyor, çarşıda kimse yok. Kışın desen soğuk diye kimse yok. Nerde bu ilçede yaşayanlar. 30 Mart seçimlerindeki seçim bürolarındaki kalabalık nerde ?

 

Şimdi bu yazıyı okurken diyenleriniz olacaktır. Gülşehir’de gezilecek yerler mi varda biz gezmiyoruz. Belki de haklısınız ancak bu konuya çare bulduk.

 

Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık. Nevşehirli ve diğer ilçelerin sadece alış veriş için kullandığı ancak Gülşehir halkının gezmek ve alışveriş için kullandığı Forum Kapadokya AVM’ nin Gülşehir ilçesine taşınmasını talep ettik. Yetkililerden söz aldık. Gülşehir’in en güzel yerine AVM’ yi taşıyacağız. Sizce kaç Gülşehir’ li gezmeye gelir. Tabi ki bu olay gerçek değil, sadece ilginizi buraya çekmek içindi. Sorun ilçede bir şeyin olmaması veya gezilecek yerin olmaması değil. Bizim ilçeden bıkmamız, insanlardan bıkmamız ve dışarı kaçma isteğimiz ama şunu asla unutmayalım tilkini dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanıdır. Kazancımızı sağladığımız, yaşadığımız ilçemize de sahip çıkalım. Yakında mahalle olursa kafamızı duvarlara vururuz, göç vermemeliyiz. Önceleri annemin memleketi olan Karacaşarda yaklaşık 4 yıl önce mahalle olabilirsiniz köy olabilirsiniz derken herkes bize gülüyordu. Ve şimdilerde nerden biliyorsun diyorlar veriler asla yanıltmaz bunu unutmayın….

 

Yazımız da bir şeyde Belediye Başkanımız çok sayıp sevdiğim ilçenin yeni umudu olan Vahdi ARISOY Başkanımıza lütfen çevrenizdeki insanlara biraz daha dikkat edin. Acaba sizi sevip mi geliyorlar, menfaat için mi. Gülşehir artık üretmeyen sadece kendi yiyip kendi hesabını bilen insanlardan bıktı. Seçimi kazanmanızın en önemli noktası buydu. Böyle düşünenlere dikkat edin. Siz hem yaşça hem de tecrübece benden büyüksünüz siz benden daha iyi bilirsiniz bu konuları. Ancak ufağız diye sözümüzü yabana atmayın…….

 

Değerlerimize sahip çıkmadıkça Gülşehir’de hiçbir şeyin değişmeyeceğini garanti ediyoruz. Son olarak bir söz “ Başkasının mutsuzluğunda, mutlu olmak insani bir şey değildir…..ANLAYANA”

 

 

HAYIRLI GÜNLER HEPİNİZE….




Kaynak: mantarkaya gazetesi

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI