Bugun...


Nevşehir Üniverstesi nde Sağ Sol Çatışması Çıktı ;3 Yaralı
Nevşehir de bir grup karşıt görüşlü Üniversite öğrencisi olduğu belirtilen kişilerin çıkan kavgasında bir kişi bıçaklandı olay devam ediyor.Ayrıntılar gelecek...

Nevşehir Üniverstesi nde  Sağ Sol Çatışması Çıktı ;3 Yaralı
+ -

Nevşehir 2000 Evler Eski TOKİ blokları iş merkezi içinde olaylar devam ediyor.Olay yerine Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu da intikal ettiği belirtildi.

Yaralı sayısının üç olduğu belirtildi.

İki grup arasındaki kavgayı ayırmak için polis gaz kullandı, havaya ateş açtı. Emniyet Müdürü Kalayoğlu duruma el koydu.

 

 

2000 Evler Mahallesi TOKİ Bloklarında öğrenci grupları arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı. Polis tarafları ayırmak için havaya ateş etti.

Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi’nde bir süredir devam eden tartışmalar, bıçaklı sopalı kavgaya neden oldu. Ülkücü öğrencilerle, aşırı solcu ve yasa dışı örgüt sempatizanı grup arasında çıkan kavga Nevşehir Emniyetini alarma geçirdi. Polisin göz yaşartıcı gaz kullandığı olayda, bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi yönlendirilirken, kavgada yaralananlar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralı öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, TOKİ Blokları’ndaki gerginlik uzun süre devam etti.
Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu olay yerine gelerek, ülkücü öğrencileri teskin etmeye çalıştı. Emniyet Müdürü Kalayoğlu Vali Ceylan'a yaşanan olayla ve son durumla ilgili telefondan bilgiler verdi.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu da öğrencilerle görüştü.

TOKİ İş Merkezi’nde ülkücü yeminini hep bir ağızdan okuyan yaklaşık 150 kişilik grup yaralanan arkadaşlarına destek vermek amacıyla Nevşehir Devlet Hastanesi önünde uzun süre beklediler.




Kaynak: FİB

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI