Bugun...


GÜLŞEHİRDE SEZON BAŞLAMADAN KATLİAM BAŞLADI
GÜLŞEHİR KIZILIRMAK,TA SEZONU BAŞLAMADAN YUMURTA SEZONUNDAKİ BALIKLARA KATLİAM YAPILIYOR...

GÜLŞEHİRDE SEZON BAŞLAMADAN KATLİAM BAŞLADI
+ -

Haber sitemiz olarak şahsen izlenimlerimizde gölet ve ırmak kenarlarında sezonu açılmayan balık türlerine katliam yapılıyor yumurta sezonu nedeni ile kapalı olan balık avlama sezonu gülşehir ve çevre il ve ilçelerden gelen balık tuttkunlarıyla dolup taşmaya başlayan gölet ve ırmak kenarında  balıklara katliam yapılıyor, Bu suçun yanısıra kullanılması yasak olmasına ragmen halk arasında tırıvırı, serpme ag ve germe ag olarak tabir edilen olta tipleriyle yapılıyor ve 2.ci bir suç daha işlenmiş oluyor. Yetkililerimizin bu konuya el atarak yumurta sezonundaki balık katliamlarını durdurmalarını talep ediyoruz. Bu gibi olaylara halkımızın duyarlı olmasını güzel Gülşehirimizin yarınki nesillere ulaştırılmasını talep ediyoruz.

 

Avcılar kulübü başkanı sn Ahmet CAN ile yaptıgımız kısa demeçte balık karnında yumurta olması sebebi ile balık av sezonunun 2 tür Levrek ve Alabalık hariç diger türlere av yasagının bulundugunu dile getirerek, halkımızın bu gibi durumlara duyarlı olmasını ve 15 gün daha beklemelerini talep ediyorum dedi.

 

 

Bizde Haber Gülşehir olarak bu gibi sezonu gelmeyen av hayvanlarına yapılan katliamı şiddetle kınayarak halkımızın daha duyarlı olmasını, Başka birinin yasagı deldigini gördügü anda kolluk kuvvetlerine haber vermelerini talep ediyoruz.




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI