Bugun...


GÜLŞEHİR,E HAYRAN KALDILAR...
AB "Hayat Boyu Öğrenme"projeleri kapsamında Gülşehir Abuşağı Ortaokuluna misafir olan Avrupalı öğretmen ve öğrenciler Gülşehiri çok sevdiler.

GÜLŞEHİR,E HAYRAN KALDILAR...
+ -

 

AB Comenius projeleri kapsamında Abuşağı Ortaokulunun da ortağı olduğu "LeaDer-int"projesi kapsamında Litvanya,Romanya ve Bulgaristan dan gelen misafirler,Türk insanının misafir perverliğini,Kapadokyanın eşsiz güzelliğini görmekten mutlu oldular.

31 Mart -4 Nisan tarihleri arasında gelen misafirler Abuşağı Ortaokulunda misafir oldular.Proje etkinliklerini yerine getirdiler.
Dün de ilçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Mehmet Yıldız'ın da katıldığı Kapadokya Kartal Otelde gerçekleştirilen yemeğe katıldılar.
Gün içinde etkinliklerin ardından Gülşehir Manzarasının doyumsuz güzelliğinin seyredilebileceği Kapadokya Kartal otelde geçirdiler.

Konuyla ilgili haber sitemize bilgi veren Abuşağı ortaokulu mÜdürü Erhan Han"Avrupa ülkelerinden gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık.Gülşehir'in tarihi ve turistlik tüm yerlerini gezdirdik.Proje kapsamında Abuşağı Ortaokulunda etkinliklerimizi tamamladık.Artık bugün misafirlerimizi gönderiyoruz.Misafirlerimiz özellikle belirtmemizi istedikleri konu Gülşehir'in güzellikleri ve misafirperverlikleri üzerineydi.Bu arada Proje kapsamında bizlerden yardım ve desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Mehmet Yıldız'a teşekkür ediyoruz.Ayrıca konaklamada kusursuz hizmet veren Kapadokya Kartal otel yönetici ve personelinede teşekkürlerimiz sunuyoruz"dedi.




Kaynak: gülşehir haber expres

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI