Bugun...


MESLEKTAŞ USTALARIMIZ MUHTAR TEBRİK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR...
Gülşehir'in iki büyük medya kuruluşu, Gülşehir Haber Express ve Gülşehir Medya Çalışanlar mahallesi muhtarı Kaadir cesur,u ziyaret ettiler.

MESLEKTAŞ USTALARIMIZ MUHTAR TEBRİK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR...
+ -

Gülşehir Basınından Tebrik Ziyareti

 


05 Nisan 2014 Cumartesi 21:38

30 Mart yerel seçimlerinde 3. defa muhtarlığa seçilen ve ustalık dönemine başlayan muhtarımız Kadir Cesur'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Gülşehir'in iki büyük medya kuruluşu ,Gülşehir Haber Express ve Gülşehir Medya sahipleri İbrahim Uludağ ve Volkan Parlar çalışanlar mahallesi muhtarlıgını ziyaret ederek,muhtar Kadir Cesur'u kutladılar.

Gülşehir'in iki güzide kuruluşu haber siteleri muhtarımızı ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek,Çalışanlar Mahallesinin yapılan organizasyonlardaki başarılarını takdir ettiklerini,3.dönemine seçilen Muhtarımız Kadir Cesur 'dan bu organizasyonların devamını beklediklerini dile getirdiler.

Muhtar Kadir Cesur yaptığı açıklamada Gülşehir'in gözü kulağı olan bu iki haber sitesini ilçemizde ve ilçe dışında yaşayan herkesin takip ettiğini bildiğini,bu nedenle yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını söyledi.

Muhtarlığımız dönemince ilçemizin özellikle de mahallemizin turizm yönünden geliştirilmesi için gayret gösterdiğini,hem oryantring hemde bahar bayramında bu konulara ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha kanıtladık dedi.
Gülşehir de yapılacak hertürlü etkinliği desteklediklerini,bundan sonrada yapılacak etkinliklerde aktif rol almaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

 

Bizde Haber Gülşehir olarak muhtar kadir cesuru tebrik ediyoruz...


 




Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI