Bugun...


Haber Gülşehir editörü Samet ATEŞ,den KUTLAMA MESAJI...
Sevgili Peygamberimiz (SAV) Hz. Muhammed Mustafanın dünya alemini onurlandırmalarının 1443'ncü dogum yılı İtibari ile Samet ATEŞ,ten kutlama mesajı...

Haber Gülşehir editörü Samet ATEŞ,den KUTLAMA MESAJI...
+ -

"Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz'in (S.A.V) kutlu doğumunun yeni bir yıldönümünü daha idrak ediyoruz. Bu yıl Din ve Samimiyet temasının işlendiği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Tüm insanlık için örnek bir insan olan Peygamberimizi anmak, daha da önemlisi O'nu anlamak insanlığın huzur ve mutluluğu için oldukça önemli ve gereklidir.

Bu vesile ile tüm Gülşehir'li hemşehrilerimin ve İslam Alemi'nin "Kutlu Doğum Haftası" nı en içten duygularımla kutluyor, başta ilçemiz Gülşehir olmak üzere, Ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum...   SAMET ATEŞ

 

 

 

 

Alem senle övüldü. Biz seninle hep güldük. 14 asırdır daim sensizliğe sürüldük. Sana salat ve selam gönlümüz senle dolsun. Bizleri sana ümmet yapana hamdler olsun. Güllerin gülistanı gül efendim.

Yalvarışımı kabul eyle!.. Şefaat mumunu yak Ya Resûlullah!.. Yak ki, aciz kalemimi aradan kaldırarak o muma atılayım..Ömür ırmağımı senin saadet havuzuna akıtayım.. Kutlu doğum haftanız mübarek olsun.



 

 


 




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI