Bugun...

"taziye" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Aktekin’den Vefat Eden NEVÜ Öğrencisi Büşra Bayram İçin Taziye Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, vefat eden Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MY..
Rektör Prof. Dr. Aktekin’den NEVÜ Öğrencisi Meliha Akpınar İçin Taziye Mesajı
Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Gülşehir'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden NEVÜ Öğrencisi Meliha Akpın..
URGENÇ’TEN MESLEKTAŞINA TAZİYE ZİYARETİ
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe öğretmeni Hasan ..
Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Taziye Mesajı
Nevşehir Belediyespor Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Esat Özaltın Kocaeli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ha..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde akşam saatleri..
Ekici’den taziye mesajı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Ekici, elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer içi..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlı..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’den Mezunumuz Aliye Karakaya İçin Taziye Mesajı
Üniversitemiz Nevşehir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü 2008 yılı mezunumuz Aliye Karakaya’nın te..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’den Merhum Prof. Dr. Mehmet Köçer İçin Taziye Mesajı
Üniversitemizde Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı ve Rektör Yardımcılığı görevlerinde bu..
Rektör Bağlı'dan Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğrenci İçin Taziye Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, gece saatlerinde meydana gelen ve NEVÜ öğr..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI