Bugun...

"turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi" İLE İLGİLİ HABERLER

Enderun Eğitim Vakfı’ndan NEVÜ’ye Ziyaret
Enderun Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu beraberindeki heyet ile, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ..
Seçim nedeniyle İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak
Nevşehirdeki seçmenlerin nüfus kayıt örneği taleplerinin yerine getirilmesi amacıyla 30-31 Mart 2024 tarihlerinde saat 0..
Bakan Uraloğlu Nevşehir'de
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e geldi
Kadın gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi
Nevşehir’deki kadın gazeteciler, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin (NGC) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediğ..
NEVÜ’de “Türkiye ve Enerji” Konulu Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de ODTÜ Elektrik – Elektronik Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. ..
Atletizimde 1.lik ve 2.lik Nevşehir'in Oldu.
Türkiye Atletizm Federasyonunun düzenlediği yarışmada 1.lik ve 2.lik Mahmut Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencilerinin ol..
Türkiye, İsrail-Filistin savaşında garantör ülke olabilir mi?
Eski büyükelçi ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım, Türkiye’nin İsrail ve Filistin arasında arabulucu..
Dubai’ye Türkiye imzası
Dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan GITEX Global’e; Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) Milli Katılım Organizasyonu ..
ESERA Başkanı ve Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Erduran 'Türkiye’nin Fen Eğitimine Katkı Yapacak Büyük Bir Potansiyeli Var'
Fen Eğitimi alanında söz sahibi kurumlardan bir olan Europen Science Education Research Association (Avrupa Fen Eğitimi ..
Nevşehir, NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi ve Uygulama Hastanesi’nin Temel Atma Töreninde Bir Araya Geldi
Nevşehir il protokolü, kurum ve kuruluşları, hayırseverleri ve vatandaşları Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI