Bugun...

"yanar-ailesinin-cenaze-toreninde" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir, NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi ve Uygulama Hastanesi’nin Temel Atma Töreninde Bir Araya Geldi
Nevşehir il protokolü, kurum ve kuruluşları, hayırseverleri ve vatandaşları Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ..
Yeniyaylacıklı Polis Memuru Zafer GÜLKAN İçin Cenaze Töreni Düzenlendi
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Zafer GÜLKAN ’ın cenaze merasimi Alibey Camiinde düzenle..
Başkan Ekici ve Ailesinin Acı Günü
Simtel Ofset Matbaası sahibi Tevfik Ekici ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri, Nevşehir Gazeteciler Cemiy..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR;  “ASIRLAR GEÇSEDE 15 TEMMUZ GECESİ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞI DA HAİNLERİN İHANETİ DE UNUTULMAYACAK”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz gecesi, büyük Türk milletinin evlatları, söz konusu vata..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, demokratik ve şeffaf bir toplumu mümkün kılan en önemli unsurlardan..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, ..
AK PARTİ NEVŞEHİR İL BAŞKANI YANAR; “TÜRKİYE SEVDASI İLE YAŞIMIZ HEP 18”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Partisi’nin 18. kuruluş yılını büyük bir coşku heyecan ve sevinçle ..
VALİ AKTAŞ, YANAR AİLESİNİN CENAZE TÖRENİNDE
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti İl Başkanı Rauf Yanar’ın kayınbabası Emekli M..
“15 TEMMUZ, BİR MİLLETİN ASIL GÜCÜNÜN TANKI, TOPU, TÜFEĞİ DEĞİL, İMANLI VE İNANÇLI EVLATLARI OLDUĞUNUN BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİĞİ GÜNDÜR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz 2016, bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği deği..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR NEVŞEHİR HALKININ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm İslam Alemi’nin ve Nevşehirli vatand..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI