20 Yıl Kadar önceki Bir Anı. Bizler Annelerimize Hediyeler Bulabilmek için İliklerimize Kadar Islanan Çocuklardık!


SAMET ATEŞ
sametates50@hotmail.com
 
 


Değerli okurlarımıza Anneler günü nedeniyle bende derin bir iz bırakan ve benim için çok güzel olan bir anımı anlatmak istiyorum.

Bundan 20 yıl kadar önce 11 - 12 yaşlarında çocuklarız günlerden ''Anneler günü'' ve bu günlerde olduğu gibi yine aşırı derecede yağmurlu bir gün. Tabi çocuk olmamız nedeni ile cebimizde paramızmı yok, yoksa çocukluk düşüncesiylemi bilemiyorum Mahalle'deki çocukluk arkadaşlarımız ile birlikte annelerimiz'e hediye bulabilmek için çiçek toplamaya karar verdik. Şu anki öz kanalı olarak tabir edilen kanal'ın Gülşehir'e ilk giriş bölümüne giderek çiçekler topladık; toplarkende aşırı bir yağmur yağışı olması nedeni ile de sırılsıklam ıslandık. Bu ıslanma üstümüzde kuru bir yerimizin kalmaması manasında ve bunun yanındada üstümüzün çamur olması cabası tabiki . O gün hiç unutmam çeşit çeşit çiçekler toplayarak hediyelerimizi Annelerimize verdik ve Annelerimiz'in yüzünü güldürdük.

O günün anısı yıllar geçse'de hala aklımdan çıkmamıştır ve her anneler günün'de aklımda tazelenir.

 

Arkadaşlar çok zengin olmanızın önemi yoktur; çok fakir olmanızın'da önemi yoktur. Çok pahalı bir hediye almanızın önemi olmadığı gibi hediye satın alamamanızın da önemi yoktur. Çünki hediyenin ayrımı yoktur. Önemli olan Annelerinize vereceğiniz hediyenizin sizlerde derin bir iz, bir hatıra yani bir anı bırakması'nın önemi vardır. Hediyenizi verdiğinizde onların o dakikadaki mutluluğunun yıllarca sizin aklınız'dan çıkmamasının önemi vardır.

 

Unutmayın; Bizler Annelerimize hediyeler bulabilmek için iliklerimize kadar ıslanan çocuklardık!!!

 

Bu nedenle Tüm Annelere saygılarımı sunuyor, Anneler gününü kutluyorum

                                                                                                                        Samet Ateş



Tarih: 08.05.2016 08:28