Bugun...


Milletvekili Açıkgöz; Gülşehir'e Bunu Ben Getirdim Diyenlere İnanmayın!.
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; 31 mart'da gerçekleştirilecek yerel seçimler nedeniyle Gülşehir'e gerçekleştirdiği tanıtım toplantısı ziyaretlerinde halka hitaben Ben Getirdim Diyenlere İnanmayın.''dedi.

Milletvekili Açıkgöz; Gülşehir'e Bunu Ben Getirdim Diyenlere İnanmayın!.
+ -

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek seçimler nedeniyle Gülşehir'e ziyaret gerçekleştirdi. 

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi'ye destek istedi. Burada halka hitaben bir konuşma yaptı. Halka hitaben yaptığı konuşmada; Doğalgaz'ı, Alt Yapıyı, Sıcak Asfalt'ı ve bunun gibi nicelerini Ben Getirdim Diyenlere İnanmayın.''dedi.

 

Milletvekili Açıkgöz Gülşehirli vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada;

Gül gibi şehri Allahın izniyle isdihdam açısından fabrikalarıyla yaşanabilir nefes alınabilir gül gibi bir şehir inşallah Fatih Başkanla yapacagız Allahın izniyle.

Doğalgaz'ın eksik kalmış yerlerini taamalayacağız, Buraya Doğalgaz'ı ben getirdim, alt yapı'yı ben getirdim, sıcak asfalt'ı ben getirdim buraya yapılan herşey benim eserimdir diyenler varmış bunlara asla ve katha inanmayın. Buraya Gül gibi şehrimize Gülşehir'imize yapılan bütün imkanlar Ak Parti hükümetinin nimetleridir, Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı Ak Parti hükümeti olmasaydı; buranın ne doğalgazı ne sıcak asfalt'ı asla ve katha olmazdı burada ne varsa ne yapıldıysa önce Allahın lütfu sonra Recep Tayyip Erdoğan dirayetli duruşu sayesinde burada hep yerine geldi.''dedi.




Kaynak: Haber Gülşehir

Editör: Samet ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI