Bugun...


Milletvekili Açıkgöz'den Ramazan Ayı Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif, bizlerin ferdi ve toplumsal olarak rahmetinden ve faziletinden faydalanabileceğimiz kutlu bir aydır.''dedi.

Milletvekili Açıkgöz'den Ramazan Ayı Mesajı.
+ -

 AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ,  On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif, bizlerin ferdi ve toplumsal olarak rahmetinden ve faziletinden faydalanabileceğimiz kutlu bir aydır.''dedi.

 

Milletvekili Açıkgöz mesajında;

 

Kıymetli Vatandaşlarım
 

        On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif, bizlerin ferdi ve toplumsal olarak rahmetinden ve faziletinden faydalanabileceğimiz kutlu bir aydır. Milli birlik ve beraberlik içerisinde huzurla oruçların tutulduğu, Kur’ an-ı Kerim’ in hatimlerle evlerimizde okunduğu, ibadetlerin yapıldığı, sofralarımızda maddi ve manevi değerlerin paylaşıldığı bir aydır. Hoşgörü, saygı ile gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı, İslami değerlerle bezenmiş tarihsel ve kültürel zenginliklerimizin bir arada yaşatıldığı; ülkemiz, İslam coğrafyaları ve tüm insanlık için barışın, kardeşliğin, huzur ve refahın hâkim olduğu bir zamanın yaşanmasını dilerim.
 

        Ramazan-ı Şerif ayımızın hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve dünya milletlerinin kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Hakk’ tan niyaz eder; sağlık, afiyet ve mağfiretle cümlemizi Ramazan Bayramı’ na ulaştırmasını dilerim.
         Selam ve dua ile…
Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
AK Parti Nevşehir Milletvekili

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi

 




Editör: Samet Ateş



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI