Bugun...


Nevşehir Beşir Derneğinden, Halep'e 1 Tır Yardım.
Beşir Derneği'nin başlattığı “Halep İçin Uzat Elini” kampanyası kapsamında Nevşehir Beşir Derneği tarafından toplanan 1 tır dolusu malzeme bugün Reyhanlı sınır kapısında bulunan Beşir Derneği deposuna gönderildi.

Nevşehir Beşir Derneğinden, Halep'e 1 Tır Yardım.
+ -

 Beşir Derneği'nin başlattığı “Halep İçin Uzat Elini” kampanyası kapsamında Nevşehir Beşir Derneği tarafından toplanan 1 tır dolusu malzeme bugün Reyhanlı sınır kapısında bulunan  Beşir Derneği deposuna gönderildi. 

 

Beşir Derneği'nin başlattığı “Halep İçin Uzat Elini” kampanyası kapsamında Nevşehir Beşir Derneği tarafından  hayırsever halkın destekleriyle toplanan 1 tır dolusu malzeme ( “15 ton patates , 11 ton un”) yardıma ihtiyaçı olan kardeşlerimize ulaştırılmak üzere bugün Reyhanlı sınır kapısında bulunan  Beşir Derneği deposuna gönderildi.

 

Gerçekleşen programa Derinkuyu Kaymakamı Murat ÖZTÜRK, Semerkant  Vakıf Başkanı Ahmet FERALAN dernek yöneticileri ve Derinkuyu  halkının katılımıyla gerçekleşti.

 

Açıklama:  

Hayırsever vatandaşların desteği ile toplanan unlar, Beşir  Derneğinin Reyhanlı da bulunan Aş evi ve Fırınında Suriyeli ve  diğer ihtiyaç sahipleri için ekmek yapılarak dağıtılmaktadır. Beşir Derneği Aş evi ve Fırınında günlük 100 bin kişilik Suriye  tipi ekmek ile günlük 10 bin kişilik sıcak yemek yapılmaktadır.

  Yardımda bulunan ve vesile olan kişilerden ALLAH razı olsun. Bu  konuda bizlere yardımını esirgemeden destek veren tüm Nevşehir  halkına teşekkür ediyoruz.

”Beşir Derneğine yardım yapmak isteyenler aşağıdaki numaralardan  irtibata geçebilirler.

Gsm: 0535 354 48 79




Editör: Samet Ateş



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI