Bugun...


Nevşehir'deki Kaza anı görüntüleri Yayınlandı.
Nevşehir Çevre Yolu Sanayi Kavşağı'nda tır ve otomobilin çarpışma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi... Araçlardan hangisinin kırmızı ışık ihlali yaptığı polisin incelemesinin ardından netlik kazanacak.

Nevşehir'deki Kaza anı görüntüleri Yayınlandı.
+ -

Haydar Dumanlı yönetimindeki 42 DLN 96 plaklı otomobil ile Bünyamin Zengin idaresindeki 50 EP 621 plakalı TIR'ın çarpışması neticesinde 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Nevşehir'de yaşanan bu kazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilin refüje çarpıp takla attığı görülüyor. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Haydar Dumanlı ile yanında bulunan yaralılar; 51 yaşındaki Nurdagül Dönmez, 18 yaşındaki Mehmet Dirican, 55 yaşındaki Durmuş Dirican ve 58 yaşındaki Emine Dirican'a ilk müdahale, olay yerine gelen 112 Acil Servisi personeli tarafından yapıldı.

Yaralılar daha sonra ambulanslarla Nevşehir'de bulunan devlet ve özel hastanelere gönderildi. Kaza çevredeki bir işyerlerinin güvenlik kamerası ile görüntülendi.



HABER VİDEOSU





Kaynak: haber kapadokya

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI