Bugun...


NEVŞEHİR HEYETİNİN, ANKARA ZİYARETLERİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, beraberindeki heyet ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

NEVŞEHİR HEYETİNİN, ANKARA ZİYARETLERİ
+ -

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, beraberindeki heyet ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Nevşehir heyeti; Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na, Sağlık Bakanlığı’na, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne ve Milli Eğitim Bakanlığı’na ziyarette bulundular.

İlk ziyaretlerini Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal’a gerçekleştiren heyet, İlimiz ekonomisi ve yatırımlar hakkında bilgiler vererek, bilgi alış verişinde bulundu ve kabullerinden dolayı da teşekkür ettiler.

Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal ise Nevşehir heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Akabinde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez’e ziyarette bulundular ve İlimiz hakkında kendilerine bilgiler vererek, istişarelerde bulundular.

Bakan Sayın Fatih Dönmez ise Nevşehir heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, heyete teşekkür etti.

Daha sonra Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i makamında ziyaret eden heyet, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Mehmet İslamoğlu’na, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Sayın Gökhan Yazgı’ya ve akabinde de Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’a ziyarette bulunarak, Nevşehir ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Nevşehir heyetinin, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ziyaretlerinde; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindekiler katıldı. Daha sonraki Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı ziyaretlerine; Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin de katıldı.




Editör: Samet ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI