Bugun...


Pazarcı Esnafının Rencide Edici Hareketleri Halkı Canından Bezdirdi.
Gülşehirde Perşembe Günleri Kurulan Halk Pazarı Esnaflarından Bazıları Gülşehir Halkına Tahriktar ve Rencide Edici Hareketleri ile Adından Bahsettirmeye Devam Ediyor.

Pazarcı Esnafının Rencide Edici Hareketleri Halkı Canından Bezdirdi.
+ -

Gülşehir İlçesinde Perşembe Günleri Kurulan Halk Pazarı Gün Geçmiyorki Olaysız bir gün geçmesin.

 

Gülşehir Halk Pazarında Alışverişe Gidenler Gittiklerine Gideceklerine Pişman oluyor. Bazı Pazarcı Esnafları halkın isteklerine boyun egmek yerine halk ile tartışmaa giriyor yeri geldiğinde üstüne yürüyor ve Bazende darp olaylarına rastlanıyor. 1 yıl önce şahit olduğumuz olayda 60 ila 65 yaşlarındaki yaşlı bir beyefendinin darp edilmesine sahne olmuştu ve Bu şahıs Bir kaç kişi ile darp edilmişti

 

 Bu yıl içinde ise bazı Gülşehirli halkımıza ve dahada ileriye giderek Devlet'in Adli Mercisinden olanlara dahi rencide edici hareketlerde bulunmalarına şahitlik ettik. Gülşehir Perşembe Pazarında  Eliyle Baktığı 2 şeftali Meyvası Yüzünden esnafının Hakaretine maruz kalan ,Alıyorsan Al  Deyip Sinkaflı Söz Kullanan Esnaflar ile karşı karşıya kalmış durumda Gülşehir  halkı.

 

Gülşehir Pazar yerinde Meydana Gelen Olaylara İstinaden Halk İle Yaptığımız Demeçlerde; Gülşehir halkı Belediye Başkanına seslenerek   Gülşehir belediyesinin Olay Çıkartan Pazarcı Esnafına Karşı Halkının Yanında Olmasını; Bu olaylara karşı bir Çare Bulunmasını;  Gerekirse Gülşehir Perşembe Pazarında olay çıkartan esnaflara Yer verilmemesi istediler..

 

 

Haber Gülşehir Olarak:::  Pazarcı Esnaflarımızdan hepsine demediğimizi sadece halka karşı saygısızlık yapanların bu konuya dahil olduğunu; Çok saygıdeger Esnaflarımızında olduğunu onlarada saygılarımızı sunduğumuzu belirtiyoruz.




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI