Bugun...

"ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir İlçesinde ziyaretlerde bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir İlçe Kaymakam Vekili Talat Tabur’u makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırl..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ANTRENÖRLÜĞÜNE NAHİT CANTÜRK GETİRİLDİ
Türkiye Bayanlar Voleybol 1 Lig’inde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Baş Antrenör olara..
Gülşehir'de Parklar Onarılıyor
Gülşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri parkların onarımını yapıyor. Gülşehir de bulunan 20 adet parkta bakım onarım ve..
Gülşehir Turizm de Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor
Belediye başkanı Fatih Çiftci, göreve geldiği günden itibaren önemli adımlar attığı turizm konusunda tanıtım ve altyapı ..
Gülşehir Turizm Derneği Kongre Gerçekleştirdi
Gülşehir’de turizmi geliştirmek için kurulan Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği ilk kongresini ..
Kullanılmayan Çocuk Parkı Gülşehir, Gümüşyazı Köyü'ne Taşındı
Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünce kullanılması için daha önce Belediye tarafından kurulan çocuk parkı kullanılmadığı te..
NTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARİF PARMAKSIZ KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERLE BULUŞTU
NTSO Yönetim Kurulu M. Arif Parmaksız TOBB Nevşehir Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi üyelerinden oluşa..
“15 TEMMUZ, BİR MİLLETİN ASIL GÜCÜNÜN TANKI, TOPU, TÜFEĞİ DEĞİL, İMANLI VE İNANÇLI EVLATLARI OLDUĞUNUN BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİĞİ GÜNDÜR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz 2016, bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği deği..
Turizm Bölgelerine Yatırım Vaatleri, Gülşehir Sahipsizmi? Sorusunu Akıllara Getirdi
Gerçekleştirilen yerel seçimler öncesi Turizm bölgelerine Yüksek okul ve benzeri vaatlerde bulunan ve yerel seçimler son..
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE TEK TİP KIYAFET UYGULAMASI
Yolcu memnuiyetini arttırarak şehir içinde kaliteli ve konforlu taşımacılığın sağlanmasını hedefleyen Nevşehir Belediyes..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI