Bugun...

"ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici'den kınama; Güvenlik terörüne kimse dur demiyor
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Özel güvenlik görevlileri yetkilerini ve görevlerini aşarak gazeteci..
Özel İnsanlar Renkli Hamurlarla Hayallerini Geliştiriyorlar.
Nevşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler, renkli h..
Nevşehir İl Özel İdaresinden Türk Kızılay'ına Tam Destek.
Türk Kızılayı Nevşehir Şubesine Nevşehir’ li hayırsever vatandaş tarafından hibe edilen Mercedes marka otobüsün iç dizay..
Başbakanımız TBMM’ de AK PARTİ Grup Toplantımızda Konuştu
AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, TBMM Grup Toplantısı’ mızda yaptığı konuşmada, 14 yıl b..
HACIBEKTAŞ AK PARTİ HEYETİ'NDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Hacıbektaş AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Koçak başkanlığındaki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ziy..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MKYK ÜYELERİ’NDEN ÜNVER’E ZİYARET
AK Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri Abdurrahim Kırkgeçit ve Feyzullah Tecirli, Nevşehir Belediy..
GÖR-BİR’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği’nin (GÖRBİR) yönetici ve üyeleri, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıve..
 HAKAN’lar yuvaya döndü.
2. Amatör kümede namağlup şampiyon olan Gülşehir Belediye Spor 1.Amatör kümeye 2 bomba transferle sezona merhaba dedi. ..
Gülşehir çok programlı Anadolu Lisesi'nden Halisdemir'in Kabrine Anlamlı ziyaret.
Gülşehir çok programlı Anadolu lisesi imam hatip bölümü mesleki tatbikat ve Arapça kulübü Öğretmenler ve Öğrencileri Şe..
Sadabat Parkı'ndaki Sessiz Ölüm Minik Elleri Tehdit etmeye Devam ediyor.
Gülşehir ilçesi çevre yolunda bir yürüyüş yolumuz yapıla dursun yakın bir zamanda sadabat parkına yapılan çocuk oyun par..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI