Bugun...

"avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ülkü Ocakları’ndan anlamlı tiyatro gösterisi
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü münasebeti ile “Mektuplarla Çanakkale..
Ülkü Ocakları, 10 okulda fidan dikim etkinliği düzenledi
Faaliyette dur durak bilmeyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, Ürgüp’te ki konser programının ardından gün içerisin..
Ülkü Ocaklarının açılışında izdiham
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı yılardır özlemini çektiği yeni hizmet binasının açılış törenini büyük bir coşku içe..
Avanos Kadın Evinin Açılışı Yapıldı
Avanos Belediyesine ait Orta Mahallede bulunan tarihi bina, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün projesi kapsamında “Av..
TÜGVA Nevşehir Teşkilat İçi Eğitim Programı Düzenledi..
TÜGVA Nevşehir yönetimi her birimin kendi alanında daha başarılı ve sistemli olabilmesi için,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı ..
Ünlü Ekonomist Alkin Bezirhane’de Söyleşi Düzenledi
Bezirhane Buluşmaları kapsamında Nevşehir’e gelen ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin, “Ekonomi ve Toplum: Nereden Geldi..
Avanos EMITT Fuarında Tanıtıldı
Avanos Belediyesi EMITT fuarında Avanos’un tarihi, kültürel ve turizm değerlerini tanıttı. Yerli ve yabancı turizm temsi..
Nevşehir Barosu, Nevşehirspor İçin Sabah Kahvaltı Programı Düzenledi
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Barosu tarafından Nevşehir Belediye spor için verilen kahvaltıya katıld..
Avanos’ta Kumar Oynayan ve Oynayanlara Yer ve İmkan Sağlayan Şahıslara Yasal İşlem Yapıldı.
Avanos’ta Kumar Oynayan ve Oynayanlara Yer ve İmkan Sağlayan Şahıslara Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipl..
AHİKA YÖNETİM KURULU KASIM AYI TOPLANTISI AVANOS İLÇESİNDE YAPILDI
Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Kasım Ayı Toplantısı; 27.11.2018 tarihinde, “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI