Bugun...

"avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR;  “ASIRLAR GEÇSEDE 15 TEMMUZ GECESİ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞI DA HAİNLERİN İHANETİ DE UNUTULMAYACAK”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz gecesi, büyük Türk milletinin evlatları, söz konusu vata..
NEVŞEHİR’DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
Büyük Türk Milletinin vatanın bağımsızlığı söz konusu olduğunda, hainlere karşı neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterd..
Ülkü Ocakları'ndan Vali'ye ziyaret
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberindeki heyet geçtiğimiz gün Nevşehir Valisi olarak göreve başlayan İ..
Avanos Belediye Başkanı İbaş’dan Vali Aktaş’a Veda Ziyareti
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Valiliği görevini yürüten ve son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile N..
Avanos’ta Umutları Kim Yeşertir?
TEMA Vakfı Nevşehir İl Temsilciliği, Avanos ilçesinde gönüllü ilçe sorumlusu aradığını sosyal medya hesaplarından duyurd..
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadele’yi başlatmasının 101. yıl dönümü ve Gençlik ve..
Avanos’ta Taksi Durakları Dezenfekte Edildi.
İçişleri Bakanlığı'nın yeni yayınladığı hijyen tedbirleri kapsamında Avanos’taki taksi durakları Avanos Belediyesi ekipl..
İki Şahısa Fuhşa, Teşvik, Aracılık veya Zorlama Suçundan İşlem Yapıldı.
Avanos İlçesinde İki Şahısa Fuhşa, Teşvik, Aracılık veya Zorlama Suçundan İşlem Yapıldı.
Avanos Belediyesi Sivrisinekle Mücadeleyi Hızlandırdı
Avanos Belediyesi, vatandaşların daha rahat bir yaz sezonu geçirmesi amacıyla sivrisinek ve haşere ilaçlama çalışmaların..
Avanos Belediyesi Maske ve Dezenfektan Dağıtımına Başladı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın talimatları doğrultusunda Temizlik ve Çevre Koruma müdürlüğü, Zabıta Müdürlü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI