Bugun...

"baskan-ciftci" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Aktürk’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yay..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayra..
Başkan Adayı Sayın ve Yönetiminden Defterdar Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu "Meslekte Gönül Birliği Grubu" Başkan adayı Serbest Muh..
Başkan Ekici; “Gönlümüz ve Dualarımız Seninle Hasan”
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, MasterChef Türkiye programının finalistlerinden olan Nevşehirli Şef ..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ..
Bakkallar Odası Başkan adayı Ulu’dan NGC Başkanı Ekici’ye ziyaret
Bakkallar ve Bayiler Odası başkan adayı Ahmet Ulu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gaz..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 KASIM MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. y..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 29 EKİM MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir ..
TGF'de Karaca yeniden Başkan
Türkiye’nin en büyük basın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Genel Kurulu Antalya’nın Alanya ilçes..
BAŞKAN PARMAKSIZ’IN ‘21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yayınladığı mesajında;“Demokratik bir ülkenin ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI